تسهیلات حمایت از کسب‌وکارهای آسیب دیده از شیوع کرونا تشریح شد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: عموم واحدهای صنعتی تولید کننده اقلام مورد نیاز این روزهای مردم، حتی در ایام تعطیل نیز فعال هستند و این روند نه تنها اقلام بهداشتی، بلکه سایر اقلام و مایحتاج ضروری مردم از جمله مواد غذایی را نیز شامل می‌شود.

به گزارش ایمنا به نقل از شاتا، رضا رحمانی در حاشیه جلسه هیئت دولت در مورد تأمین و توزیع کالاهای اساسی به‌ویژه اقلام بهداشتی در کشور، در خصوص تولید و تأمین کالاهای بهداشتی مرتبط با کرونا اظهار کرد: طبیعتاً روند عادی تولیدات بهداشتی که نیاز کشور را به طور کامل پوشش می‌داد با شیوع این بیماری با شوک تقاضا مواجه شده و با این وجود، همه واحدهای فعال در این زمینه، با یک رویکرد قابل تقدیر پای کار آمدند و فقط تولید مواد ضدعفونی کننده در مقایسه با اول اسفند ۹۸ بیش از هشت برابر افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: اقلامی مثل ماسک سه لایه، در بخش تولیدات صنعتی چهار برابر رشد تولید داشته و علاوه بر این در حوزه اصناف نیز ظرفیت‌های خوبی در تولید این کالا ایجاد شده و به تأمین نیاز کشور کمک می‌کند.

رحمانی ادامه داد: این در حالی است که مردم شریف و وظیفه شناس کشورمان در نقاط مختلف در این عرصه ورود کرده و به تولیدات موجود کمک نموده‌اند و همچنین در موارد متعددی واحدهای صنعتی با تغییر خطوط تولید، برای تولید ضدعفونی‌کننده‌ها فعال شده‌اند و این امکان با هماهنگی‌های انجام شده میان وزارت صمت و بهداشت با تسریع در صدور مجوزهای لازم و فراهم کردن تسهیلاتی متناسب صورت پذیرفته است.

وزیر صمت تصریح کرد: همه این تلاش‌ها در راستای رفع دغدغه‌ها و تأمین نیازهای مردم انجام می‌شود.

رحمانی تاکید کرد: در شرایط فعلی و برای تأمین حداکثری نیازهای مردم در مواردی هم که نیاز به واردات بوده، اقدام شده و ادامه هم دارد و همین‌طور اگر نیاز به محدودیت و ممنوعیت صادرات در مواردی بوده، اعمال شده است.

وی در خصوص اعطای تسهیلات حمایتی به واحدها و کسب و کارها گفت: طبعاً بعد از شیوع کرونا برخی کسب و کارها دچار آسیب‌هایی شدند، در همین راستا دولت ۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات با نرخ بهره ۱۲ درصد مصوب نموده است و آئین نامه آن در حال تدوین است و این شامل اصناف و واحدهایی در این حوزه است که آسیب دیدند و یا در سایر حوزه‌ها مثل شرکت‌های حمل و نقل، مسافری، هتل‌ها و…، نیز می‌شود.

وزیر صمت افزود: البته مصوبه‌ای نیز برای استمهال بدهی این واحدها گذرانده شده که شامل شرکت‌های خدماترسان و بیمه نیز می‌شود و تمام تلاش دولت بر این است که با جمع‌بندی همه موارد به کمک بخش‌های آسیب دیده بیاید و در جلسه امروز نیز رئیس جمهور اعلام کرد که ۱۰ میلیارد دلار برای این کار اختصاص یافته و همچنین علاوه بر ۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات اعلامی، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات دیگر نیز در این زمینه مد نظر است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: به نظرم همه تلاش دولت بر این است که به‌رغم همه مضایق موجود حمایت‌های لازم را از کسب و کارها داشته باشد تا سریع‌تر به روند عادی تولیدات و فعالیت خود بازگردند.

رحمانی اضافه کرد: مهم این است که در شرایط حاضر همه در کنار یکدیگر به حل مشکلات و عبور از این وضعیت کمک کنیم تا هر چه سریع‌تر رونق به کسب و کارها و واحدهای تولیدی ما برگردد.

کد خبر 417084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.