به گزارش ایمنا، کریم قدرتی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به حساسیتهای موجود و برای ارائه گوشت با بالاترین اصول بهداشتی در فروشگاه مرکزی کشتارگاه تبریز از ارائه گوشت فله جلوگیری خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه تمامی امکانات کشتارگاه تبریز در جهت ارائه گوشت با آخرین قواعد بهداشتی بکار بسته شده است، تصریح کرد: هر روز قبل و بعد از کشتار دستگاهها و محل با بالاترین متد بهداشتی دنیا شسته و ضد عفونی میشود تا گوشت مصرفی سالم به دست همشهریان برسد.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز تاکید کرد: تمامی رفت و آمدها در درب ورودی با کیتها کنترل میشود و تمامی خودروها و افراد، توسط پرسنل و نگهبانی کنترل و ضدعفونی میشوند.
وی اظهار امیدواری کرد: اقدامات انجام شده در این حیطه موجب افزایش رضایتمندی شهروندان و اطمینان خاطر آنها از مصرف گوشت سالم و بهداشتی باشد.
نظر شما