طراحی سامانه تفکیک پسماند در گلپایگان

شهردار گلپایگان با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های شهرداری تفکیک زباله در مبدا است، گفت: به زودی اپلیکیشن ساماندهی جمع‌آوری و تفکیک زباله در مبدا در این شهر، طراحی و منتشر می‌شود.

پیمان شکرزداه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از گلپایگان با بیان اینکه ارتقای خدمات مدیریت شهری می‌تواند امید به زندگی را در جامعه تقویت کند، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب امید به آینده را راهکار اساسی در رفع مشکلات می‌دانند.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری باید صادقانه با شهروندان سخن بگوید و گزارش عملکرد خود را بر اساس اصل شفافیت منتشر کند، افزود: ارتقای امید به صورت صادقانه و مبتنی بر واقعیات عینی جامعه که با تلاش جهادی کارکنان شهرداری امکانپذیر است ابزاری برای پیشرفت جامعه است و ایجاد امید کاذب و ناشی از تحریف واقعیت‌ها در نهایت منجر به مایوس شدن مردم می‌شود.

اجرای طرح تفکیک زباله در مبدأ

شهردار گلپایگان با بیان اینکه شهروندان همواره از مدیران شهری انتظار خدمت‌رسانی صادقانه دارند، افزود: یکی از معضلات شهری گلپایگان، نبود مدیریت صحیح پسماند و تفکیک آن در مبدا است به همین دلیل در آینده‌ای نزدیک اپلیکیشن ساماندهی جمع‌آوری و تفکیک زباله در مبدا، قابل استفاده برای تمام شهروندان طراحی و منتشر می‌شود.

شکرزاده با بیان اینکه برای سهولت جمع‌آوری، اقلام بازیافتی از منازل شهر گلپایگان به شش قسمت تقسیم می‌شود،  خاطرنشان کرد: شهروندان پس از نصب این اپلیکیشن یک کد کاربری دریافت می‌کنند و هنگامی که کاربر اعلام کند که پسماند خشک دارد توسط نیروهای مربوطه در شهرداری برای جمع‌آوری آن اقدام می‌شود و در پایان هر ماه مبلغ پسماند خشک بر اساس قیمت کارشناسی به حساب وی واریز می‌شود.

راه‌اندازی کارخانه بازیافت

وی گفت: زباله در شهر گلپایگان به صورت سنتی و غیر کارشناسی دفن می‌شود که این فرایند مناسب نیست، نباید در فاصله کوتاهی از شهر و در پشت پارک جنگلی که محل تفریح شهروندان و گردشگران است زباله‌ دفن شود.

شهردار گلپایگان اضافه کرد: یکی دیگر از الویت‌های شهرداری راه‌اندازی کارخانه بازیافت است با این کار ۷۰ درصد از زباله‌های شهرستان قابل بازیافت خواهد بود و سعی می‌کنیم این پروژه تا انتهای امسال تکمیل و راه‌اندازی شود.

حاشیه‌نشینان در کانون توجه مدیران شهری

شکرزاده با اشاره به اقدامات شهرداری برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز انجام شده در سه هزار هکتار از محدوده شهری گلپایگان، اظهار کرد: مدیریت شهری گلپایگان از ساخت و سازهای غیرمجاز بیشتر در شهر جلوگیری خواهد کرد.

شهردار گلپایگان با بیان اینکه لیست ساخت و سازهای غیر مجاز تهیه و به استان ارجاع شده تا پس از صدور رأی قطعی، حکم تخریب آن‌ها اجرا شود، افزود: امسال این فرایند قضایی  و اداری برای  همه ساخت و سازهای غیرمجاز اجرا خواهد شد.

وی تأکید کرد: در اجرای خدمات رسانی به تمام نقاط مختلف شهر باید عدالت رعایت شود تا رضایت همه شهروندان حاصل شود لذا توجه به مناطق حاشیه‌ شهر که خدمات کمتری دریافت می‌کنند با جدیت در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

شکرزاده ادامه داد: اصلاح مسیر دفع آب‌های سطحی، پاکسازی و آسفالت این مسیرها انجام شده و هشدار به مالکان املاک مسکونی در معرض خطر داده شده است.

وی با بیان اینکه تخصیص نیافتن سهمیه قیر، آسفالت معابر و جاده‌های شهری را به تأخیر انداخته است، افزود: دو میلیون مترمربع فضای شهر به آسفالت نیاز دارد که ۷۰ درصد از این مقدار نیازمند لکه‌گیری و ترمیم است.

اجرای چهار پروژه در خیابان امام خمینی(ره)

شهردار گلپایگان با اشاره به پروژه‌های عمرانی اجرا شده در خیابان امام خمینی(ره) این شهر، گفت: همزمان با عملیات تبدیل شبکه‌های هوایی برق به کابل زمینی در این خیابان، چهار پروژه شامل کانال‌کشی دفع آب‌های سطحی به طول ۵۰۰ متر، اجرای دو هزار و ۲۰۰ متر شبکه لوله‌گذاری آبیاری فضای سبز شهری با هدف کاهش مدت زمان آبیاری در این خیابان، نصب پایش تصویری و نصب شیر هیدرام در پنج نقطه خیابان با هدف کمک به اطفاء سریع حریق‌های احتمالی در بازار تاریخی شهر اجرا می‌شود.

کد خبر 392580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.