شرایط تحقق بخش قابل‌توجهی از منابع درآمدی کشور وجود ندارد

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور از همسان‌سازی حقوق کارکنان قراردادی و پیمانی خبر داد و گفت: شرایط کشور عادی نیست و در شرایط غیرعادی امکان تحقق بخش قابل‌توجهی از منابع درآمدی کشور آن طور که در سال‌های قبل بود وجود ندارد.

به گزارش ایمنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی، روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه، جمشید انصاری در گردهمایی روسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها با اشاره به شرایط کشور در حوزه اقتصاد، اظهار کرد: بنابراین اقتضا می‌کند که ما اقدامات خاصی را در دستور کار قرار دهیم تا کشور را از این شرایط دشوار با گرفتاری و مشکلات کمتری عبور دهیم.

وی افزود: بخشی از این مشکلات به ما تحمیل می‌شود، برای مثال اجرای پروژه‌ها متوقف یا کند می‌شود. اما در حوزه نظام اداری و نیروی انسانی، به راحتی قابلیت توقف و تغییر وجود ندارد.

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیشنهاد همسان‌سازی حقوق کارکنان قراردادی و پیمانی به دولت، عنوان کرد: بخش قابل توجهی از تقاضاهای تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی که به مدیران ارائه می‌شود، به دلیل تفاوت پرداختی است. این از باب افزایش همراهی و همدلی بخشی از کارکنان موثر است. موضوع دومی که به عنوان برنامه دنبال می شود اعمال افزایش امتیازات و فوق‌العاده‌های فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری است.

انصاری با اشاره به برآورد بار مالی برای تعیین افزایش گفت: ما به دنبال این هستیم سازمان برنامه وبودجه منابع لازم برای این کار را تامین کند و پیشنهاداتی به سازمان برنامه و بودجه داشتیم که همه پرداخت‌های غیر عملکردی به کارکنان متوقف و مصوبه مربوط به این افزایش را به طور کامل اجرا کنیم. این موضوع در دولت مطرح شده و منتظر برآورد بار مالی و تامین اعتبار مورد نیاز برای مشمولان از سوی سازمان برنامه و بودجه هستیم.

هیچ قانونی برای تبدیل وضعیت نیروی قراردادی وجود ندارد

وی ادامه داد: در بحث سیاست‌های نیروی انسانی، نکته اول این است که هیچ قانونی در کشور نداریم که به ما اجازه دهد نیروی قراردادی را تبدیل وضعیت کنیم.

معاون رییس‌جمهور با اشاره به جذب نیروی انسانی، گفت: در حوزه‌هایی که نیاز است، سخت نمی‌گیریم. یکی از مشکلات ما، کمبود نیرو در مناطق کوچک و محروم است. دلیل آن نیز جریان انتقال نیروها از مناطق محروم به مناطق بزرگ و بهره‌مند است.

انصاری افزود: امسال برای وزارت آموزش و پرورش تا امروز حدود ۴۰ هزار مجوز صادر شده است.  وما ده هزار مجوز استخدامی هم برای وزارت بهداشت و درمان در حال صدور داریم.

استانداران برای تقاضایی نیرو باید از طریق وزارت کشور اقدام کنند

 در ادامه این جلسه دکتر سید صدرالدین صدری، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی نیروی انسانی دستگاه‌ها تنها توسط ستاد مرکزی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی انجام می پذیرد و انتظار ما از روسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و استانداری‌های سراسرکشور این است که درمورد جذب نیروی انسانی، از مکاتبه مستقیم با سازمان اداری و استخدامی کشور اجتناب کنند.

وی عنوان کرد: استانداران سراسر کشور هم توجه داشته باشند که اگر تقاضایی برای جذب نیرو دارند، این درخواست باید از طریق وزارت کشور به مبادی ذی‌ربط ارسال شود.

صدری گفت: از تاریخ یکم فروردین ماه ۱۳۹۷ مقرر شد که کسانی که شرایط احراز به پست های مدیریتی را دارند، باید دارای گواهی‌نامه شایستگی مدیریت باشند و در حال حاضر ۳۰ کانون ارزیابی تعیین صلاحیت این وظیفه را انجام می دهد که تعدادی از این کانون‌ها دولتی و تعدادی دیگر غیر دولتی است .

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مورد نیروهای طرحی دستگاه‌ها هم توجه به این نکته ضروری است که چون پرداخت حقوق و مزایای این نوع نیروها از محل اعتبارات جاری دستگاه‌ها وجاهت قانونی ندارد، به همین دلیل، تبدیل وضع استخدامی این دسته از نیروها امکان پذیر نیست.

کد خبر 379580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.