۳۷۰ هزار دانش آموز اصفهانی از تابستان خود بهره می برند

خبرگزاری ایمنا: معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: امسال براي گذراندن اوقات فراغت دانش‌آموزان، فعاليت يك‌هزار و ۳۰۰ پايگاه و جذب ۳۷۰ هزار نفر دانش آموز را شاهد خواهیم بود.

قاسم سلماني در گفتگو با خبرنگار ایمنا، ضمن تشريح فعاليت‌هاي اداره آموزش و پرورش در تابستان سال جاري اظهار داشت: با توجه به اينكه دانش‌آموزان در گستره زمانی سه ماهه فارغ از تحصيل هستند، در نتیجه برنامه‌ريزي درست و اصولي براي استفاده بهتر جوانان و نوجوانان از اوقات فراغت شان امری بدیهی است.
وی با اشاره به جمعیت انبوه ۸۰۰ هزار نفری دانش آموزان استان اصفهان گفت: دستور‌العمل اجرايي برنامه‌هاي اوقات فراغت در سالجاری پس از تاييد نهايي در نيمه خرداد ماه به تمامي مديران مدارس استان ابلاغ گردید.
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش استان اصفهان استفاده بهینه از اوقات فراغت را زمینه ساز رشد شخصیت و شکل گیری هویت دانش آموزان دانست و بیان داشت: دانش آموزان با بهره برداری مفید از فصل تابستان علایق خود را ارزیابی کرده و برای حضور موثر در جامعه آماده می شوند.
سلمانی محوریت برنامه های درنظر گرفته شده برای اوقات فراغت دانش آموزان را کانون محلات و مدارس قرآنی عنوان کرد و اذعان داشت: سال گذشته با استقرار يك‌هزار و ۱۵۱ پايگاه در سطح استان اصفهان، موفق به جذب ۲۶۰ هزار و ۳۵۶ دانش‌آموز در راستای بهره برداری از اوقات فراغت شدیم.
وی در خصوص برنامه های اوقات فراغت در سال جاری گفت: امسال براي گذراندن اوقات فراغت دانش‌آموزان، فعاليت يك‌هزار و ۳۰۰ پايگاه و جذب ۳۷۰ هزار نفر دانش آموز را شاهد خواهیم بود.
سلمانی تصریح کرد: امسال ۱۱ اردوگاه دائمی، ۳۱ پژوهش سرا و ۱۴۰ کانون فرهنگی و ورزشی برای گذران اوقات فراغت دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
وی در خاتمه با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان با بخشی از تعطیلات تابستانه دانش آموزان، اظهار داشت: طرح تلاوت نور نیز در پایگاه های اوقات فراغت دانش آموزان اجرایی می شود.
۵۹/
کد خبر 36653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عماد IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
    حدود 10برابراين تعداددانش اموز هم ازتابستان خود هيچ بهره اي نميبرند!!!!

    پاسخ سایت: 0