آمار دقیقی از تعداد افراد دارای تاتو در ایران نداریم

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: آمار دقیقی از تعداد افراد دارای "تاتو" در ایران در دسترس نیست، اما متاسفانه شاهد گرایش شدید برخی جوانان به این نوع از تغییر در ظاهر بدن هستیم.

به گزارش ایمنا، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: با وجود اینکه اداره کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو تا کنون مجوزی برای تولید رنگ این فرآورده ها صادر نکرده است ولی مصرف غیرقانونی آن در سطح جامعه افزایش یافته است.

 وی ادامه داد: این رنگ ها می توانند حاوی فلزات سنگین و مواد شیمیایی بسیار خطرناکی باشند که سلامت مصرف کننده را در بلندمدت با تهدیدات جدی از قبیل سرطان روبرو کنند.

مدیرکل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن هشدار ویژه به متخلفین عرضه و به کارگیری این محصولات گفت: از خانواده ها و عموم مردم درخواست می کنیم تا از انجام چنین اعمال خطرآفرین و تهدیدکننده سلامت جدا پرهیز کنند.

وی گفت: برای صدور مجوز واردات و تولید این رنگ ها براساس الگوها و استانداردهای جدید بین المللی لازم است تا آزمایشات متعدد و چند مرحله ای عدم وجود مواد سمی یا ایجاد سمیت در بدن انجام شود که تا کنون شرکتی از این اداره کل چنین مجوزی دریافت نکرده است.

کد خبر 366057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.