به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسن نیا درباره برنامههای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای برای جلوگیری از افزایش تلفات ناشی از حوادث رانندگی اظهار کرد: در نامه ای به دولت درخواست شد دبیرخانه کمیسیون راهها در استان ها از ادارات کل راه و شهرسازی به ادارات کل راهداری و حمل و نقل جادهای منتقل شود زیرا به لحاظ کاری از ارتباط نزدیکتری به حوزه ایمنی برخوردارند.
وی افزود: با انجام این اقدام و سایر اقدامات ویژه جلوی رشد تصادفات رانندگی از بهمن ماه امسال گرفته خواهد شد.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای درباره چگونگی پیش بینی و اقدام در اجرای برنامه راهداری زمستانی امسال پیش از وقوع بحران، گفت: باید توجه داشت در صورتیکه اقدامات راهداری زمستانی پیش از شروع بارشها به خوبی انجام نشود غافلگیر خواهیم شد به همین دلیل به استان های سردسیر تکلیف شده است تا اقدامات قبل از بارش را با هماهنگی سازمان هواشناسی انجام دهند.
حسن نیا گفت: از چهار هزار و ۳۰۰ شرکت حمل و نقل جاده ای یکهزار و ۱۲۴ شرکت پس از بررسی های حقوقی پلمب شد و سازمان برای آنکه بتواند صداقت خود را نشان دهد این چنین اقدامات را در دستور کار دارد به طوریکه حدود ۱۱ درصد شکایت ها در دست پیگیری قرار دارد و کمیسیون ماده ۱۲ در حال تهیه گزارش های تخلفات شرکت ها توسط کارشناسان خود است.
وی با اشاره به هزینه ۱۵۰ میلیارد تومانی هزینه بیمه تکمیلی رانندگان در طول سال، اظهار کرد: تاکنون ۴۸ میلیاردتومان از بیمه تکمیلی رانندگان پرداخت شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بحث فرمول تن کیلومتر و نکات ضعف و قوت آن گفت: ماتریس تعیین قیمت با چهار میلیون عدد محاسبه شده است. اما اگر بگوییم که این فرمول هیچ مشکلی وجود ندارد، درست نیست.
وی افزود: از این به بعد قیمتها بر مبنای تن کیلومتر محاسبه میشود و به طور کامل بحث پشت بارنامه، پوشش داده می شود از این رو دیگر دچار مشکلات مربوط به این مسئله نخواهیم شد.
حسن نیا از آغاز توزیع ۱۰۰ هزار حلقه لاستیک از روز گذشته خبر داد و گفت: در ماه های اخیر نزدیک به ۳۵۰ هزار حلقه لاستیک در اختیار ناوگان حمل و نقل جاده ای قرار گرفته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نوسازی ۲۵۰۰ دستگاه ناوگان جاده ای در سال گذشته، گفت: به دنبال استمرار نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای هستیم.
وی با اشاره به نیاز ۱۳۰ هزار حلقه لاستیک در سال، بیان کرد: در هشت ماه گذشته به اندازه کف سازمان توزیع لاستیک انجام نشده است. اما با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان مسئول تهیه و توزیع لاستیک پیش بینی می شود تا پایان سالجاری ۳۰۰ هزار حلقه لاستیک در اختیار رانندگان قرار بگیرد.
نظر شما