«سیگما»، سامانه‌ای برای مدیریت یکپارچه پروژه‌های شهر اصفهان

کارشناس معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان با اشاره به راه اندازی سامانه سیگما گفت: این سامانه گردش اطلاعات و مدیریت پروژه های شهری شهرداری اصفهان را یکپارچه می‌کند.

علیرضا سعیدی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: هر سال در شهرداری اصفهان پروژههای جدید عمرانی تعریف می‌شود، این پروژه‌ها باید از فرایندهای تعریف، تصویب، زمانبندی و کنترل پروژه عبور کند.

وی از راه اندازی سامانه سیگما مخفف سامانه گردش اطلاعات و مدیریت پروژه‌های شهری در شهرداری اصفهان خبر داد و افزود: «سیگما»، سامانه یکپارچه گردش اطلاعات و مدیریت پروژه‌های شهری به شمار می‌رود که به زودی تکمیل خواهد شد.

این کارشناس معاونت برنامه ریزی شهرداری اصفهان گفت: در سامانه سیگما تمام مراحل تعریف تا تصویب پروژه، در نظر گرفته شده و مناطق و معاونت‌ها پروژه‌های جدید سال آینده را مرتبط با شاخص‌ها و اهداف برنامه اصفهان ۱۴۰۰ تعریف و برای تصویب نهایی به معاونت‌های مربوطه ارسال می‌کنند تا پس از آن، برنامه‌ریزی برای زمان‌بندی پروژه انجام شود.

وی یکی از ویژگی‌های این سامانه را ارتباط با سایر سامانه‌های شهری عنوان و تصریح کرد: تولید سامانه بر اساس استانداردهای PMBOK و  PRINCE  «استانداردهای مدیریت پروژه» یکی از ویژگی های این سامانه به شمار می رود.

سعیدی با بیان اینکه اطلاعات سامانه سیگما در مناطق ۱۵ گانه شهرداری اصفهان در حال تکمیل و نهایی‌سازی است، ادامه داد: برای یکپارچه‌سازی اطلاعات پروژه‌ها از تعریف تا تصویب، سیگما با سامانه‌هایی همچون بودجه، مالی و حسابداری و اولویت‌بندی پروژه‌ها در ارتباط است.

کد مطلب 336037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.