طولانی بودن پروسه اخذ تسهیلات در اصفهان/به نتیجه نرسیدن بندرخشک آسیب‌شناسی شود

استاندار اصفهان با انتقاد مجدد از طولانی بودن پروسه اخذ تسهیلات در استان، گفت: یکی از وظایف اصلی کارگروه اشتغال بکارگیری توان بخش خصوصی است و اینکه چرا هنوز بعد از گذشت ۱۰ سال از طرح منطقه ویژه اقتصادی و ایجاد بندرخشک در شرق اصفهان، این پروژه ها به نتیجه نرسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا محسن مهرعلیزاده در کارگروه اشتغال استان با تقدیر از خدمات صورت گرفته در ادوار گذشته، اظهار داشت: باید به آنچه بر عهده ما گذاشته شده است و در حیطه وظایف به شمار می رود به صورت دقیق آشنا شویم و بدون فوت وقت و بدون وقفه به انجام این وظایف بپردازیم و از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را داشته باشیم.

استاندار اصفهان افزود: باید در نحوه برگزاری جلسات و جهت گیری برنامه ها و نحوه عملکرد دستگاه ها تغییرات قابل ملاحظه ای صورت گیرد.

وی وظایف کارگروه اشتغال را تعیین فعالیت های اولویت دار از نظر استفاده از تسهیلات بانکی با رعایت تصمیمات شورای عالی اشتغال، بسترسازی های مناسب برای سرمایه گذاری بخش غیردولتی در بخش های مختلف اقتصادی با اولویت ایجاد اشتغال در مناطق توسعه نیافته و کمتر توسعه یافته استان، وضعیت بازار کار و ارایه راه حل جهت کاهش میزان بیکاری در سطح استان، هماهنگی در سیاست ها و خط مشی های اجرایی به منظور هدفمند نمودن آموزش ها و تطبیق آن با نیاز بازار کار، شناسایی امکانات و محدودیت های آموزش فنی و حرفه ای استان و تشویق بخش غیردولتی برای ایجاد مراکز آموزشی مورد نیاز برشمرد و افزود: در هر یک از این وظایف بر تکیه به بخش خصوصی تاکید شده است.

مهرعلیزاده با بیان اینکه همه فعالیت های کارگروه اشتغال معطوف به ارائه تسهیلات نمی شود، افزود: علیرغم خشکسالی های پیاپی در شرق اصفهان و بیکاری کشاورزان این منطقه ولی هنوز اشتغال پایدار با تاسیس کارخانه های جدید در این منظقه ایجاد نشده و کارگروه اشتغال باید در این خصوص برنامه های مشخصی داشته باشد.

وی افزود: یکی از وظایف اصلی کارگروه اشتغال بکارگیری توان بخش خصوصی است و اینکه چرا هنوز بعد از گذشت ۱۰ سال از طرح منطقه ویژه اقتصادی و ایجاد بندرخشک در شرق اصفهان، این پروژه ها به نتیجه نرسیده است باید آسیب شناسی شود و کارگروه اشتغال وظیفه پیگیری این موضوعات را دارد.

استاندار اصفهان اظهار داشت: با توجه به اینکه تسهیلات ابلاغی به این کارگروه از تهران تعیین می شود و موارد هزینه کرد آنها نیز مشخص است؛ کارگروه اشتغال نمی تواند سیاستگذاری داشته باشد و باید در راستای دقت و صحت در انجام فعالیت ها و تسریع انجام کارها اقدام نماید.

وی با بیان اینکه میزان بیکاری در اصفهان، زیبنده این استان نیست، اظهار داشت: مدیران باید به حوزه ماموریت خود در خصوص ایجاد اشتغال عمیق تر، اساسی تر، کلی تر و جامع تر بنگرند.

مهرعلیزاده افزود: در خصوص صحت و دقت کار باید براساس سند آمایش سرزمین شهرستان ها؛ حوزه های مختلف اشتغال در شهرستان ها تهیه شود و یک مسیر مشخص برای فعالیت ها تعیین گردد و باید هدایت، صحت و دقت کار براساس آمایش سرزمینی صورت گیرد.

وی بر برنامه ریزی برای بهبود وضعیت اشتغال در آینده تاکید کرد و افزود: استان اصفهان ظرفیت ارائه نظرات، رویه ها و پیشنهادات مشخص برای بهبود وضعیت اشتغال حتی در سطح ملی را دارد و بر همین اساس بررسی برای آتیه در توسعه اشتغال از فعالیت هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار اصفهان با انتقاد مجدد از طولانی بودن پروسه اخذ تسهیلات در استان، افزود: فرایند کار در برخی از بانک های استان از میانگین طولانی تر است و همه مسئولان باید بدانند که زمانی مردم از عملکرد مسئولین خشنود خواهند شد و اعتماد افزایش می یابدکه کارها با سرعت بیشتری انجام شود.

وی با بیان اینکه ارائه تسهیلات برای روان سازی است، افزود: اصل مهم برای ایجاد و حفظ اشتغال موجود، پول و امکانات است که باید مورد توجه قرار گیرد و اینگونه تسهیلات برای کارگاه های کوچک بکار می رود و باید به توسعه کارگاه های بزرگ نیز در این کارگروه پرداخته شود و به عنوان یک کار زیربنایی در دستور کار قرار گیرد.

مهرعلیزاده با اشاره به ابلاغ طرح های اشتغال فراگیر و اشتغال پایدار گفت: باید سهم شهرستان ها در این طرح ها براساس طرح آمایش سرزمین مشخص شود.

وی به تغییرات صورت گرفته در معاونت های استانداری اشاره کرد و افزود: تغییر با برنامه ها و فکرهای جدید همراه می شود و امیدواریم که با این تغییرات شاهد شکوفایی بیشتر در کارها باشیم.

کد خبر 331397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.