نیروی دریایی ارتش در طول جنگ هیچ‌گاه غافل‌گیر نشد

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: بر اساس مدارک، ثابت شده که نیروی دریایی ارتش در دوران جنگ تحمیلی غافلگیر نشده است.

به گزارش گروه پایداری خبرگزاری ایمنا؛ امیردریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) اظهار کرد:‌ امروز به مناسبت هفتم آذر و حماسه‌ای که در شست و هفتمین روز از جنگ تحمیلی رقم خورد گرد هم آمدیم تا با آرمان‌های انقلاب که توسط امام خمینی(ره) بنیان گذاشته شد، تجدید پیمان کنیم؛ زیرا مسئولیت حفاظت از این آرمان‌ها را به عهده داریم.

فرمانده نیروی دریایی با بیان اینکه منطقه و جهان در سال ۵۷ شاهد انفجار نور بودند، ادامه داد:‌ اتفاقی در منطقه رخ داد که شاید نمونه آن در دنیا وجود داشت، اما نکته مهم در این انقلاب استقلالی بود که رویکرد آزادی‌بخشی داشت که این مهم زیر بیرق انقلاب اسلامی به دست آمد.

وی با تأکید بر این موضوع که هم جمهوریت و هم اسلامیت انقلاب از دو واژه بسیار مهم هستند، تصریح کرد: زمانی که آرمان‌های انقلاب توسط امام خمینی(ره) بنیان نهاده شد استکبار جهانی سعی در منحرف کردن انقلاب داشت تا انقلاب را به مسیر دلخواه خود بکشاند، زیرا این آرمان‌ها به معنی پنجه در پنجه انداختن با استکبار جهانی بود.

دریادار خانزادی افزود: اما با هوشیاری امام راحل(ره) ‌ ملت و دولتمردان دشمن و استکبار جهانی نتوانست در این زمینه موفق شود، پس به اقدامات دیگر چون ترور روی آورد. امام مهم‌ترین اقدام آنها حمله گسترده دشمن بعثی در سال ۵۹ با چراغ سبز استکبار جهانی به مرزهای ایران بود.

فرمانده نیروی دریایی گفت: دشمن بعثی در آن زمان تصور می‌کرد که در ایران انقلابی رخ داده و مستشاران خارجی که پیشتر در ایران بودند از کشور خارج شدند پس ایران توان مقابله ندارد، او قصد داشت تا طی یک هفته ایران را فتح و در ایران جشن پیروزی بگیرد.

وی با تأکید بر این موضوع که پس از آغاز جنگ تحمیلی نیروی دریایی غافلگیر نشد، ادامه داد:‌ در هفت آذر پس از گذشت ۶۷ روز از جنگ اولین پیروزی برای جمهوری اسلامی ایران به دست آمد و همه دست به دست هم دادند تا ایران بر خلیج فارس حاکم باشد؛ این موضوع باعث شد تا خطوط مواصلاتی دشمن بسته اما مسیرهای مواصلاتی ایران باز باشد.

دریادار خانزادی افزود: در جبهه زمین نیز دشمن تصور می‌کرد می‌تواند خرمشهر را یک روزه تصرف وسپس آبادان را بگیرد، اما با مقاومت ۳۵ روزه مردم و تکاوران دریایی در این منطقه تمام محاسبات آنها به هم ریخت و این فرصت برای نیروهای مسلح به وجود آمد تا برای پشتیبانی از جبهه‌ها آماده شود.

فرمانده نیروی دریایی با بیان اینکه در طول جنگ تحمیلی آبادان هیچ‌گاه اشغال نشد، خاطرنشان کرد: آبادان شبه جزیره‌ای است که دشمن پس از اشغال خرمشهر قصد تصرف به آن را داشت، اما نیروی هوا دریای نزاجا به کمک ناوگان دریایی به دشمن این اجازه را ندادند که به هدف خود دست یابند.

وی با تأکید بر این موضوع که پس از پایان جنگ تحمیلی نیروی دریایی بیکار نماند، گفت: قبل از جنگ هم نیروی دریایی راهبردی ارتش برای تحقق آرمان‌های انقلاب در دریا باقی ماند تا شیطنت‌های استکبار جهانی نتواند علیه ایران موثر باشد.

دریادار خانزادی افزود: تا آن روز بیش از ۵۰ ناوگروه رزمی نیروی دریایی برای مقابله با تهدید دزدان دریایی و جلوگیری از بسته شدن مسیرهای مواصلاتی به آب‌های منطقه‌ای اعزام و پس از آن هم با حضور در آب‌های دوردست عمق نفوذ جمهوری اسلامی ایران را افزایش دادند.

فرمانده نیروی دریایی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های استقلال کشور خودکفایی است، افزود: ما در نیروی دریایی و با همت جوانان انقلابی تا امروز توانسته‌ایم شناورهای سطحی و زیرسطحی مختلفی را بسازیم؛ وظیفه ما امروز افزایش آمادگی نزاجا است.

وی در بخش پایانی سخنانش خاطرنشان کرد:‌ طبق فرموده مقام معظم رهبری، این نیروی دریایی امروز در آغاز یک راه قرار دارد و امیدوارم امروز نقطه آغاز دیگری برای حرکت پرشتاب‌تر نداجا باشد.

کد خبر 329391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.