به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان نجف آباد محمد رضا انصاری در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب اظهار داشت: این انجمن که از سال 60 فعالیت خود را در زمینه هایی مانند خدمات آموزشی، فرهنگی، تفریحی و مشاوره های قضائی شروع کرده، در حال حاضر به صورت منظم به خانواده های تحت پوشش سبدهای غذایی به ارزش 40 تا 80 هزار تومان ارائه می کند.
وی از خانواده افراد زندانی به عنوان یکی از نیازمندترین اقشار جامعه یاد کرد و گفت: در آخرین سری از مجموعه جشن های نسیم مهر نجف آباد که ماه رمضان امسال برگزار شد، خیرین حدود ۲۸۰ میلیون تومان برای امور خیریه مرتبط اهدا کردند که با بخشی از این مبلغ امکان آزادی ۲۲ نفر از زندان اصفهان فراهم گردید.
وی شرط تحت پوشش قرار گرفتن خانواده فرد زندانی توسط این انجمن را ساکن بودن در محدوده جغرافیایی شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: همزمان با ارائه خدمات مختلف، با همراهی معتمدین و خیرین تلاش های زیادی جهت جلب رضایت شاکیان افراد زندانی نیز انجام می شود که خوشبختانه در برخی موارد شاهد به ثمر نشستن این اقدامات هستیم.
مدیر عامل انجمن حمایت از زندانیان نجف آباد در پایان از تعطیلی پارکینگ موتور سیکلت انجمن به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی خبر داد و بیان کرد: در کنار دو پارکینگ مجاور دادگستری شهرستان، مجموعه هایی مانند خیریه قمر بنی هاشم، هلال احمر، کمیته امداد، بهزیستی، خیریه امام حسین و دفتر امام جمعه نیز به انجمن و خیرین فعال در این زمینه جهت حمایت از خانواده های آسیب دیده کمک می کنند./
نظر شما