علی نعیمی: از عملکرد بازیکنان الریان رضایت دارم

خبرگزاری ایمنا: نایب رئیس فدراسیون فوتبال قطر گفت: با وجود باخت تیم الریان مقابل ذوب‌آهن ایران، از عملکرد بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم رضایت دارم.

علی نعیمی نایب رییس فدارسیون فوتبال قطر که همراه با کاروان الریان به ایران سفر کرده بود در گفتگو با ایمنا پیرامون بازی روز گذشته تیم ذوب‌آهن مقابل الریان قطر و شرایط دو تیم حاضر در این مسابقه اظهار داشت: به نظر من الریان در این مسابقه عملکرد بدی از خود به نمایش نگذاشت و بازیکنان ما مقابل ذوب‌‌آهن نسبتا خوب ظاهر شدند اما نتوانستند پیروزی را ازآن خود کنند.
وی با اشاره به موقعیت‌های تیم الریان برای رسیدن به گل در این مسابقه تصریح کرد: باید بگویم بازیکنان ما موقعیت‌هایی برای رسیدن به گل داشتند اما نتوانستند از این موقعیت‌ها استفاده کنند زیرا خط دفاعی ذوب‌آهن عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال قطر به دلایل باخت الریان در دو مسابقه رفت و برگشت مقابل ذوب‌آهن افزود: ذوب‌آهن یکی از تیم‌های قدرتمند آسیا به شمار می‌رود و از بازیکنان و کادر فنی قدرتمندی نیز بهره می‌گیرد اما تیم ما نیز در بازی امروز بسیاری از مهره‌های خود را در اختیار نداشت و تنها از تعدادی مهره‌های جوان بهره می‌گرفت.
وی اضافه کرد: امیدوارم الریان در بازی‌های باقیمانده از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد.
نایب رییس فدراسیون فوتبال قطر در پایان خاطرنشان کرد: فوتبال ایران در منطقه فوتبالی قدرتمند و شناخته شده است و چه در رده ملی و چه در رده باشگاهی جزو تیمهای خوب آسیا به شمار می رود.
/99
کد خبر 28003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.