تازه های صنعت خودرو در چین به نمایش در می آید

خبرگزاری ایمنا: نمایشگاه خودروی شانگهای چین با حضور خودروسازان داخلی و خارجی آغاز به کار کرد.

به گزارش ایمنا، در این نمایشگاه که تا 28 آوریل (8 اردیبهشت) ادامه خواهد داشت 200 شرکت خودروساز و همچنین قطعه ساز اتومبیل از 20 کشور جهان، 75 مدل جدید از خودروهای تولیدی خود را در معرض دید عموم قرار داده اند.
"کوین ویل" رییس "جنرال موتورز" در چین می گوید: « بازار چین، بازار گسترده ای است و با سرعت بالایی در حال رشد است. این امر می تواند شروع بزرگی برای ما باشد. ما محصول منحصر به فردی به این بازار عرضه می کنیم؛ ترکیبی از تجربه و تخصص و کیفیت جهانی را به کار بسته ایم تا خودروهای مقرون به صرفه که می تواند پاسخگوی نیاز مشتری ها در مدل و اندازه های مختلف باشد را تولید نماییم.»
تقاضا برای خرید خودرو در چین در سال گذشته بیش از 32 درصد افزایش یافت و چینی ها در این سال بیش از 18 میلیون دستگاه خودرو خریداری کردند.
کد خبر 27975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.