بهره برداری از پست 63 کیلوولت شهدای "بابوکان" اصفهان

پست 63 به 20 کیلوولت شهدای "بابوکان" اصفهان با صرف هزینه‌ای بالغ بر 100 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به‌ گزارش خبرگزاری ایمنا معاون طرح و توسعه این شرکت با قدردانی از صبر و تحمل ساکنین محل، گفت: با توجه به نیاز روز افزون مصرف انرژی منطقه، لزوم افزایش ظرفیت و پایداری شبکه، تأمین برق مطمئن مشترکین و بسترسازی توسعه و رشد اقتصادی، صنعتی و تجاری منطقه شمال غرب اصفهان این پست احداث شد.
امین مقدس افزود: این پست دارای 2 دستگاه ترانسفوماتور را جمعا به ظرفیت 80 مگاولت آمپر و 14 فیدر خروجی 20 کیلوولت است که نیاز منطقه را برای سال‌های آتی فراهم ساخته و باعث بهبود قدرت اتصال کوتاه شبکه و به تبع آن کاهش مشکلات و لتاژی منطقه و همچنین کاهش بار پست های کهندژ؛ دانشگاه صنعتی جاده تهران و امیر کبیر می‌شود.
در این پروژه شرکت‌های ترانس پست پارس و نیرو بهینه فردا به عنوان پیمانکاران و طراحی وتامین تجهیزات و عملیات ساختمانی، نصب، تست و راه اندازی فعالیت نموده و شرکت مشانیر به‌عنوان مشاور و دستگاه نظارت مقیم حضور داشته‌اند.
کد خبر 237284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.