به گزارش خبرگزاری ایمنا، جمعه بازار هنری بازآرت که سابقه ای چندین ساله در اصفهان دارد و تاکنون شانزده نمایشگاه خود را در ایام مختلف برگزار نموده، این بار در آستانه فرارسیدن ایان عید نوروز و همزمان با سالگرد دو سالگی فعالیت این نمایشگاه، میزبان علاقمندان به هنرهای دستی و تزئینی شده است.
این نمایشگاه که شامل چندین غرفه مختلف جهت ارائه محصولات و صنایع دستی و هنری است، در محوطه باز مجموعه فرهنگی هنری استاد فرشچیان برگزار می شود.
انواع لوازم تزئینی، وسایل چرم دوز، ظروف دست ساز تزئینی، گل های زینتی، لباس و ... در این نمایشگاه در معرض تماشای هنردوستان قرار می گیرد.
شهروندان اصفهانی می توانند جهت بازدید از این نمایشگاه، از 14 اسفند ماه، از ساعت 10 صبح تا 10 شب به مجتمع فرشچیان، واقع در خیابان توحید، روبروی پل آذر مراجعه نمایند./
هفدهمین جمعه بازار هنری "بازآرت" در آستانه عید نوروز در اصفهان برگزار میشود.
کد خبر 222470
نظر شما