به گزارش ایمنا، علی رستگار کارشناس آموزش متوسطه اول آموزش و پرورش افزود: طرح مدام، به صورت نمادین و با حضور مدیریت آموزش و پرورش و کارشناسان این مدیریت در مدرسه متوسطه اول شهید علی خدمتی برگزار شد.
وی اظهار کرد: طرح مدام در ۳۲ مدرسه دخترانه و پسرانه دوره متوسطه اول که شامل بیش از دو هزار ۸۰۰ دانش آموز است در حال اجراست.
وی خاطر نشان کرد: در این طرح تمامی فعالیت های آموزشی و پرورشی به مدت یک روز توسط دانش آموزان مدرسه انجام می شود و مدیر و دبیران به کار آنها نظارت دارند.
رستگار، هدف از اجرای این طرح را آشنایی دانش آموزان با مباحث مدیریتی و کلاس داری عنوان کرد و افزود: با اجرای درست این طرح دانش آموزان برای بر عهده گرفتن مسئولیتها در آینده آماده میشوند.
17هزار دانش اموز آران و بیدگلی در ۱۳۰ واحد آموزشی شهرستان مشغول تحصیل هستند.
کارشناس آموزش متوسطه اول آموزش و پرورش آران و بیدگل از اجرایی شدن طرح مدام "مشارکت دانش آموزان در اداره امور مدرسه" در مدارس متوسطه اول شهرستان خبر داد.
کد خبر 219693
نظر شما