
این رودخانه علاوه بر اینکه مهمترین منبع تأمین آب شهرستان گلپایگان محسوب میشود وظیفه تخلیه سیلاب های حوضه را نیز به عهده دارد. بیشه زارهای اطراف رودخانه از در بند کوچری تا انتهای دربند در دراز به فاصله بیش از ۲۵ کیلومتر، اکوسیستمی بی همتا و اصلیترین مرکز طبیعی گردشگری را برای گذران اوقات فراغت مردم گلپایگان ایجاد نموده است.

قستمی از این رودخانه از وسط شهر گلپایگان عبور می کند که در گذشته همواره پرآب بوده است تا جایی که چند سال پیش با بهسازی اطراف رودخانه و پل تاریخی، محوطه ای با عنوان پارک ساحلی احداث شد. اما در سال های اخیر کاهش بارندگی ها موجب شد تا این رودخانه ۱۰ سال( به جز مقطعی چند روزه در سال گذشته) بدون آب و کاملا خشک بماند و پارک ساحلی دیگر رودخانه ای در کنار خود نبیند و ار رونق بیفتد.



اما امسال پس از آبگیری آزمایشی سد جدید کوچری که مراحل پایانی خود را طی می کند و بازگشایی دریچه های سد این رودخانه پس از عطشی طولانی، دوباره خنکای آب را تجربه کرد تا این آب روان جانی تازه به شهر و شادی مضاعف به شهروندان ببخشد.

پس از سرریز سد قدیمی در ۱۷ فروردین سال جدید و سرازیر شدن این آب به سد جدید، با پیگیری مسوولان شهرستان مقرر شد تا با گشایش دریچه های سد جدید کوچری و به منظور کمک به تغذیه دشت و آب های زیرزمینی، آب در رودخانه جاری شود و چند روزی است که آب از طرف سد به سمت رودخانه در حال حرکت است./
نظر شما