۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۸

مدیر مرکز ارتباطات شهرداری کاشان:

محصولات کشاورزی منطقه لتحر به یک برند تجاری تبدیل شده است

همزمان با جشن شکرانه محصولات کشاورزی از کشاورزان لتحر تجلیل شد
محصولات کشاورزی منطقه لتحر به یک برند تجاری تبدیل شده است

خبرگزاری ایمنا: همزمان با دومین جشن شکرانه محصولات کشاورزی لتحر کاشان با حضور مدیر این مرکز در مزارع و باغات لتحر از زحمات تلاشگران عرصه کشاورزی با اهدای شاخه گل و تندیس تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از کاشان، مدیر مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری کاشان گفت: بی شک بسیاری از هموطنان با محصولات تولیدی کشاورزان لتحر کاشان آشنایی دارند و محصولاتی از قبیل خیار، بادمجان و گوجه این منطقه به یک برند تجاری تبدیل شده است.
محمد علی فرجی تصریح کرد: نام لتحر در پسوند چنین محصولاتی باعث شده تا برخی فروشندگان را به فکر استفاده از نام لتحر در پسوند محصولات جهت بازاریابی بیشتر کند.
وی افزود: با توجه به بحران آب در منطقه کاشان نیاز است تا کشاورزان به سیستم های کشاورزی نوین روی آورند و علاوه بر افزایش تولید محصول، شاهد بهره وری بیشتر آب در بخش کشاورزی باشیم.
پرسنل مرکز ارتباطات راهبردی و امور بین الملل شهرداری کاشان به اتفاق جمعی از اهالی لتحر با حضور در امامزاده شاهزاده عبدالله(ع) این ناحیه با اهدای گل به پدران و خانواده های شهدا و قرار دادن بر روی مزار شهدا به مقام والای شهیدان هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ادای احترام کردند.
دومین جشنواره شکرانه محصولات کشاورزی لتحر کاشان با حضور هنرمندان برجسته کشوری و مسوولین شهرستان همراه با مولودی خوانی، دعای شکر، اجرای نمایش طنز با مضمون معضلات اجتماعی، اجرای موسیقی سنتی توسط علیرضا افتخاری، مجریگری ابوالفضل آقاخانی و سخنرانی شهردار و فرماندار کاشان برگزار شد./

کد خبر 191698

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.