"طی سالها حضور در برنامه های زنده ، تجربه کافی داشتم که حتی اگر یک ساعت هم توی صحنه جلوی دوربین باشم ، قضیه با مجری جوری پیش میره که برنامه ریزی شده و یکهو میبینی حرفی رو که میخواستی رو نزدی و همه پشت دوربین بالا پایین میپرن که تمومش کن! اینه که همون اول بحث فداکاری مادرانه (که نمیفهمم چرا میخوان مثل تاج بذارن سر آدم در حالی که اصلا همچین حسی نداری) رو رسوندم به انتخاب عاشقانه و اوتیسم فرزندم و اوتیسم یعنی چه و وضعیت اسفبار اوتیسم در کشورمون..... تمام تکنیکهای بیانی که بلد بودم با حداکثر سرعت معقول کار انداختم و گفتم و گفتم ... تا بالاخره اشاره خانم مجری و پرش طول و عرض مدیر صحنه رو دیدم و حرفم رو درز گرفتم! بعد هم که همسر و فرزندان یک جانباز که سالهاست زندگی نباتی داره اومدند و حسابی اشکمون رو در آوردند و تمام.... فقط امید دارم اون چند دقیقه توجه یک عده از هموطنان رو به اوتیسم جلب کنه و از اون مهمتر خانواده هایی رو که از فرزند دارای اوتیسم خود شرم دارن و کنج خونه ها نگهشون میدارن ، تشویق بشن و این فرشته ها رو وارد اجتماع کنن.... الهی آمین"
لازم به توضیح است که این بازیگر سینما و تلویزیون در ویژه برنامه تحویل سال شبکه پنج با اشاره به بیماری دخترش گفت به خاطر حس مادرانه و عشق و علاقه ای که به دخترش دارد، بازیگری را برای همیشه کنار گذاشته است.
وی همچنین پيشتر در مصاحبه اي در توضیح دلایل تصمیم خود عنوان داشت با اینکه عاشق بازیگری است، اما ترجیح میدهد انرژیاش را صرف زندگی با "سها" دختر ٩ سالهاش کند چون فقط زندگی با سها است که انگیزه و عشق بیشتری به او میبخشد. لادن طباطبایی 70 کار کوتاه و بلند و بازی در سریال به یاد ماندنی ولایت عشق را در کارنامه خود دارد.




نظر شما