پایانی بر سرگرمی سرطانی کاربران فضای مجازی/ پروفسور فيروزان در ایران حضور ندارند+عکس

خبرگزاري ايمنا: جمعه ۱۵ اسفند به هيچ عنوان پروفسور فيروزان در بيمارستان تريتا حضور ندارند، لطفا از تماس بيشتر خوددداري كنيد.

هفته گذشته خبري مبني بر حضور يكي از برترين پزشكان معروف در يكي از بيمارستان‌هاي تهران نقل محافل خبري شده بود و شايعه حضور ايشان در روز جمعه ۱۵ اسفند در بسياري از شبكه‌هاي اجتماعي مشاهده مي‌شد.
متن پيام به اين صورت است:
دوستان عزير درود؛ روز ۱۵ اسفند ساعت ۱۲ به مدت دو هفته بيمارستان تريتا واقع در بزرگراه همت نرسيده به آزادگان، روبروي درياچه چيتگر يكي از پروفسورهاي معروف دنيا جهت ويزيت بيماران سرطاني به صورت رايگان خدمات ارائه مي‌دهند، در صورتيكه بيمار سرطاني مي‌شناسيد اين خبر را اطلاع رساني كنيد
اين خبر در حالي منتشر شد كه طي تماسي كه خبرنگار پزشكي ايمنا با اين بيمارستان داشت روابط عمومي بيمارستان تريتا گفت:
پروفسور فيروزان دو هفته گذشته جهت شركت در سمينار دو روزه " بيماري نادر در خون و آنكولوژي" به ايران سفر كردند و در مدت اقامت خود از اين بيمارستان بازديد و چند بيمار سرطاني را نيز ويزيت كردند.
وي ادامه داد: نمي دانم اين خبر بر چه مبنا و به چه علت در شبكه اجتماعي پخش شده است اما پروفسور فيروزان به محل اقامت خود آلمان مراجعه كرده‌اند و اكنون در ايران حضور ندارند كه بتوانند بيماران را ويزيت كنند.
روابط عمومي بيمارستان تريتا بيان داشت: پس از پخش اين خبر شاهد تماس تعداد زيادي از مردم از گوشه و كنار كشور براي دريافت ويزيت بوديم و اين چند روز بسيار كلافه شده‌ايم، بايد بگويم اين خبر صحت ندارد ولطفا هموطنان از پخش كردن بيشتر اين خبر خودداري كنند.

کد خبر 183069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • ۱۴:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    6 1
    عالی بود

    پاسخ سایت: 0

  • شیما IR ۱۷:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    4 8
    ایش اینا بی ویزیت کاری انجام نمیدن

    پاسخ سایت: 0