به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با بیان این مطلب اظهار داشت: جلوگیری از اقدامات پر خطر در هر زمینه و در هر فضایی که باشد در حوزه پیشگیری از جرایم پلیس گنجیده تا از ایجاد نا امنی در سطح شهر جلوگیری نماید.
سرهنگ محسن عقیلی در خصوص غیر مجاز شدن دوچرخه سواری بانوان در فضاهای عمومی شهر گفت: موضوع مورد توجه پلیس در زمینه دوچرخه سواری بانوان که باعث ممنوع شدن این تفریح شده، مخاطراتی بود که بدین وسیله برای بانوان ایجاد می گردید.
سرهنگ عقیلی این مخاطرات را شامل حوادثی هم چون تصادفات و هم چنین مزاحمت های خیابانی برای بانوان اعلام کرد و ادامه داد: اگر قرار است به دوچرخه سواری به عنوان یک تفریح و ورزش سالم نگاه کنیم بهتر است برای بانوان محیط هایی بدین منظور ایجاد و این مساله را بدون داشتن هیچ دغدغه ای دنبال نماییم.
وی در پایان تاکید کرد: ممنوعیت دوچرخه سواری بانوان در سطح شهر و معابر به منظور پیشگیری از ایجاد مخاطرات برای این قشر از سوی پلیس است.
خبرگزاری ایمنا: فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: ممنوعیت دوچرخه سواری بانوان در سطح شهر و معابر به منظور پیشگیری از ایجاد مخاطرات برای این قشر از سوی پلیس است.
کد خبر 18020




نظر شما