۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲

تکنولوژی در خدمت پزشکی؛

"انکوباتور بادی"، جان نوزادان نارس را نجات می دهد+عکس

دستگاه ابداعی جایزه طراحی بین المللی ۲۰۱۴ را به خود اختصاص داد
"انکوباتور بادی"، جان نوزادان نارس را نجات می دهد+عکس

خبرگزاری ایمنا: جیمز رابرتس، مبتکر انگلیسی به تازگی نوعی دستگاه انکوباتور بادی ساخته است که می تواند زندگی بسیاری از نوزادان را از مرگ نجات هد.

به گزارش گروه ترجمه سرویس علم و فناوری ایمنا "انکوباتور" یا دستگاه نگهدارنده نوزادان نارس برای ثابت نگه داشتن دمای ۳۷ درجه سانتی گراد درون بدن نوزاد به کار می رود. در واقع نوزادان نارس، سیستم عصبی تکامل نیافته داشته و به علت کمبود انرژی قادر به تنظیم دمای درونی بدنشان نخواهند بود. بنابراین نیاز است تا از دمای بدنشان به وسیله دستگاه انکوباتور محافظت شود تا انرژی آنها به جای حفظ دمای بدن، صرف رشد شان شود. این در حالی است که جیمز رابرتس، مبتکر انگلیسی به تازگی یک دستگاه انکوباتور  بادی ساخته است که می تواند زندگی بسیاری از کودکان را از مرگ نجات هد.
دستگاه ابداعی قابل حمل بوده، ارزان قیمت است وهزینه آن ۳۹۵ دلار برآورد شده است، این دستگاه قابلیت باد شدن دارد و برای مراقبت از نوزادان نارس در کشورهای فقیر به کار می رود، زیرا دستگاه های انکوباتور معمولی گران قیمت هستند. جیمز رابرتس که به تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شده است به دلیل ابداع جدید خود جایزه طراحی بین المللی "جیمز دایسون" ۲۰۱۴ را از آن خود کرده است. رابرتس جایزه ۳۰ هزار پوندی خود را برای انجام آزمایشات لازم بر روی دستگاه ابداعی صرف کرده و امیدوار است دستگاه  وی به زودی در بیمارستان های انگلستان مورد استفاده قرار گیرد.
گفتنی است دستگاه ابداعی آزمایشات مهندسی خود را از سر گذرانده است، اما لازم است بررسی های دقیق پزشکی بر روی آن انجام گیرد.



/۱۱۰
کد خبر 168392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.