۲ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۸

خبرگزاری ایمنا: مُحرم که می‌شود، هر کس در هر جای شهر بیرقی را به احترام سید و سالار شهیدان؛ اباعبدلله الحسین علیه السلام بالا می برد و همراه با موج خروشانی، نوای حسین حسین سر می دهد. مجموعه های فرهنگی و هیات مذهبی شهر اصفهان نیز، همه ساله با برپایی مراسم متنوع و متعدد عزاداری، به استقبال این ماه رفته و ارادت خود را به خاندان نبوت ابراز می کنند.

به گزارش ایمنا، یکی دیگر از مجموعه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های فرهنگی برگزار کننده مراسم عزاداری در دهه اول محرم، مجموعه فرهنگی شهید مفتح است که برنامه و مراسم عزاداری در این خیمه، از ساعت ۱۹ شام یکشنبه؛ چهارم آبان ماه آغاز شده و به مدت ۱۰ شب ادامه دارد.
بنابراین گزارش، این مراسم با سخنرانی "حجت الاسلام هدایت" (۵ شب اول) و "حجت الاسلام عالی" (۵ شب دوم) و مداحی "حاج آقا قضاوی" برپا شده و همچنین نمایش نامه خوانی وقایع عاشورا و پخش کلیپ‌های فرهنگی از برنامه‌های جانبی این خیمه عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدلله الحسین (ع) است.
گفتنی است برنامه‌های پیش بینی شده مجموعه فرهنگی شهید مفتح در مراسم عزاداری مُحرم امسال، حول محور وفای به عهد و با شعار " حرف که می‌زنید، سر حرف‌تان بمانید"، در نظر گرفته شده است.
خیمه عزاداری مجموعه فرهنگی شهید مفتح در خیابان بزرگمهر، جنب دبستان حسین امین، میزبان عزاداران حسینی است./م 
برای دیدن پوستر برنامه عزاداری مجموعه فرهنگی شهید مفتح، اینجا را کلیک کنید.


خبرگزاری ایمنا همچنین از تمامی هیات و مجموعه‌های فرهنگی دعوت می‌کند برنامه‌هاي عزاداري و فرهنگي خود را كه براي ماه‌هاي محرم و صفر تدارك ديده‌اند، به نمابر ۳۲۲۱۱۰۸۴ یا به آدرس ایمیل newsisfahan@gmail.com ارسال نموده‌ تا با انتشار آن در اين خبرگزاري، عموم عزاداران حسيني با این برنامه‌‌ها آشنا شوند.

کد خبر 166624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.