احداث فرهنگسرای فن آوری اطلاعات ضروری است

خبرگزاری ایمنا: مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری اصفهان بر احداث فرهنگسرای فن آوری اطلاعات، به منظور آموزش و فرهنگ سازی شهروند الکترونیک تاکید کرد.

 به گزارش ایمنا،مهندس همایون یزدان پناه با تاکید بر این مطلب افزود:فرهنگسرای فناوری اطلاعات با هدف اطلاع رساني و فراهم سازي زمينه مساعد و نيز تسريع در آموزش شهروند الکترونیک می بایست هرچه سریعتر احداث شود.

وی با بیان این که طرح احداث فرهنگسرای فناوری اطلاعات در برنامه های شهرداری پیش بینی شده است اذعان داشت:اماهنوز این طرح در دستور کار قرار نگرفته امید است در آینده نزدیک این پروژه اجرایی شود تا همگام با برنامه های شهرداری الکترونیکی این مهم تحقق یابد.
وی افزود:شهروند الکترونیک، فردی است که توانایی استفاده از خدمات برخط دولت‌ها را در حد مطلوب داشته باشد، در واقع شهروندان الکترونیک همان کاربران جوامع اطلاعاتی هستند.
به گفته یزدان پناه یکی از معضلات کلانشهر ها آلودگی هواست و 80 تا 85 درصد آلودگی هوا ناشی از خودروهاست. اشکال کار در مدیریت بر تقاضای سفر است و باید بتوانیم با اجرای طرح‌های الکترونیک سفرهای زائد را حذف کنیم. یکی از شیوه‌های مهم حل مشکل، کاهش تقاضای سفر است که این امر تنها با داشتن شهروند الکترونیک میسر می‌شود تا هر شخصی برای یک کار کوچک نیاز به سفر نداشته باشد؛ درحالی‌که اکنون برای یک کار کوچک مردم در طول روز سفر می‌کنند.
کد خبر 15399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.