کار سخت "ستاره‌های سیاه" در گروه G/ غنا صاحب بهترین عنوان یک تیم آفریقایی

خبرگزاری ایمنا: تیم ملی غنا که در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در گروه سختی قرار گرفته است تنها تیم آفریقایی در تاریخ برگزاری جام جهانی است که تاکنون به جمع ۸ تیم پایانی راه یافته است.

به گزارش ایمنا، غنا کشوری است در غرب قاره آفریقا که جمعیتی حدود ۲۳ میلیون نفر دارد. از جمله مهم‌ترین صنایع کشور می‌توان به ذوب آلومینیوم، تولید کاکائو و فراورده‌های نارگیلی (روغن نارگیل)، تهیه قهوه، کائوچه، صنایع دستی و استخراجی اشاره نمود.
تیم ملی فوتبال این کشور که به ستاره‌های سیاه مشهور است در برزیل سومین جام جهانی خود را تجربه می‌کند. آنها پیش از این در دوره اخیر جام جهانی در آلمان و آفریقای جنوبی نیز حضور داشته‌اند و به بیانی دیگر سومین جام جهانی پیاپی را تجربه خواهند کرد.
غنا که از جمله تیم‌های مطرح قاره آفریقا به حساب می‌آید در جام ملت‌های آفریقا ۴ قهرمانی، ۴ نایب قهرمانی، یک مقام سومی و ۳ مقام چهارمی در کارنامه دارد.
۹ سال پیش غنا اولین صعود تاریخ خود را به جام جهانی تجربه کرد، آنها در این جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان با تیم‌های ایتالیا، جمهوری چک و آمریکا همگروه شدند. در اولین دیدار تاریخ فوتبال این کشور در جام جهانی غنا با دو گل مغلوب ایتالیا شد که در پایان قهرمان شد اما پیروزی ۲ بر صفر برابر جمهوری چک و ۲ بر یک برابر آمریکا باعث صعود "ستاره‌های سیاه" به مرحله یک شانزدهم نهایی شد. در این مرحله اما غنا کار سختی برابر برزیل داشت و با ۳ گل مغلوب مدافع عنوان قهرمانی در آن دوره شد.
جام جهانی ۲۰۱۰ در قاره‌ای برگزار می‌شد که غنا در آن حضور دارد. در آفریقای جنوبی شاگردان رایواک دست به کار بزرگی زدند و پس از دومی در گروهی که آلمان، استرالیا و صربستان در آن حضور داشتند در مرحله یک هشتم نهایی حریف آمریکا شدند و با پیروزی ۲ بر یک برابر این تیم تبدیل به اولین تیم آفریقایی شدند که به مرحله یک چهارم نهایی راه پیدا می‌کند. در یک چهارم نهایی غنا حریف اروگوئه شد و در یک بازی جنجالی و پر حادثه در ضربات پنالتی مغلوب شد. در این دیدار در حالی که در آخرین دقایق وقت اضافه بازی با نتیجه یک بر یک دنبال می‌شد لوئیس سوارز توپی را با دست از دروازه تیم خود بیرون کشید تا داور نقطه پنالتی را اعلام کند و سوارز را اخراج. اما آساموا جیان، مهاجم فعلی العین امارات آن پنالتی را از دست داد تا بازی به ضربات پنالتی بکشد و اروگوئه فاتح آن باشد.
غنا حالا در سومین جام جهانی متوالی خود اگر روند پیشرفت خود در دو دوره قبلی را تکرار کند تا مرحله نیمه نهایی پیش می‌رود و به اولین تیم آفریقایی تبدیل می‌شود که جزو چهار تیم پایانی قرار می‌گیرد.
"ستاره‌های سیاه" در حالی به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل صعود کردند که در دیدار پلی آف انتخابی جام جهانی در قاره آفریقا مصر را پشت سر گذاشت که نتیجه ۷ بر ۳ که در مجموع دو دیدار به دست آمد قاطع ترین نتیجه پلی‌آف‌های قاره آفریقا بود.
آکوام آپیا، سرمربی تیم ملی غنا در جام جهانی خواهد بود و او چشم به درخشش ستاره‌هایی مثل کوین پرنس بواتنگ، آساموا جیان، مایکل اسین، سولی مونتاری، کوادوو آساموا و آفریه آکوا دارد. این تیم در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در گروهی سخت با تیم‌های آلمان، پرتغال و آمریکا هم گروه است و کمی صعودش غیرممکن به نظر می‌آید. نکته جالب اینکه غنا در دو حضور قبلی خود در جام جهانی نیز برابر آمریکا قرار گرفته است و برای سومین جام جهانی متوالی باید برابر آمریکا بازی کند. آنها در اولین دیدار خود روز ۲۶ خرداد برابر آمریکا قرار می‌گیرند، سپس روز ۳۱ خرداد به مصاف آلمان می‌روند و در آخرین دیدار مرحله گروهی روز ۵ تیر به مصاف پرتغال می‌روند.
/۱۷
کد خبر 148744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.