محسن صرامی فروشان در گفتو گو با خبرنگار اقتصادی ایمنا در خصوص وضعیت قراردادهای استخدامی ماده ۱۶ ذوب آهن اصفهان و گلایه چند روز اخیر کارکنان مشمول این قانون از مدیران شرکت، اظهار داشت: متاسفانه شرکت ذوب آهن اصفهان هر زمانی که نفع خود را می بیند قانون را به سود خود تغییر و یا اعمال می کند.
وی افزود: یکی از دلایلی که ذوب آهن اصفهان از کارخانجات رقیب در میزان تولید و کیفیت بخشی عقب مانده و ادعای زیان آور بودن می کند همین تفکرات سود و زیان بخشی در مقاطع مختلف است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: تا زمانی که ذوب آهن اصفهان منافع کارکنان، متخصصان و سرمایه گذارانش را بر اساس قانون تامین نکند نمی تواند در لایه های مختلف افزایش تولید و کیفیت بخشی داشته باشد.
وی تاکید کرد: ذوب آهن اصفهان با کارکنانی که از طریق ماده ۱۶ به استخدام این شرکت درآمدند باید مطابق قانون وزارت صنایع و معادن عمل کرده و فقط کارکنان جدید الورود آن باید مطابق با شرایط کاری جدید، قراردادهای خود را با نظر شرکت امضا کنند.
خبرگزاری ایمنا: نماینده مردم خمینی شهر در مجلس گفت: شرکت ذوب آهن اصفهان مطابق قانون اجازه نقض قرارداد ماده ۱۶ استخدامی کارکنانش را ندارد و باید طبق شرایط عنوان شده در قرارداد عمل کند.
کد خبر 137581
نظر شما