۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۰

رئیس دانشگاه علمی وکاربردی عتیق اصفهان:

دو محصول جدید فراسودمند گز پروبیوتیک دراصفهان تولید شد

انرژی حاصل از قندهای ساده دراین دو محصول به کمتر از ۳۰ درصد می رسد
دو محصول جدید فراسودمند گز پروبیوتیک دراصفهان تولید شد

خبرگزاری ایمنا: برای تولید گز پروبیوتیک از باکتری های مفید پروبیوتیک، باکتری باسیلوس کواگولانس و پودرهای آب پنیر و نارگیل ،عصاره استویا و سوربیتول استفاده شده است.

به گزارش ایمنا رئیس دانشگاه علمی وکاربردی عتیق اصفهان گفت: با دستیابی به تولید این نوع گزها انرژی حاصل از قندهای ساده این دومحصول فراسودمند به کمتر از نصف درمقایسه با گزهای معمولی رسیده است.
گوهریان استفاده از پودر آب پنیر و همچنین پودر نارگیل و ایزومالت را از مزایای منحصر بفرد این محصول طبیعی دانست و افزود: انرژی حاصل از قندهای ساده دراین دو محصول فراسودمند به کمتر از ۳۰ درصد رسیده که برای بهبود دستگاه گوارش، عفونت های روده ای، بیماری های کبدی و تنظیم فشار خون مفید است.
وی تصریح کرد: تاثیر ضد میکروبی، ضد قارچی، ضد سرطانی و تحریک و افزایش سیستم ایمنی مفید از دیگر ویژگی های این محصولات فراسودمند است.
رئیس دانشگاه علمی وکاربردی عتیق اصفهان اظهارداشت: این شرکت تولیدی گز نخستین شرکت تولید کننده ایرانی موفق به دریافت نشان محصول سبز از جامعه مدیریت سبز اروپا است.
/66
کد خبر 137094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.