به گزارش ایمنا رئیس دانشگاه علمی وکاربردی عتیق اصفهان گفت: با دستیابی به تولید این نوع گزها انرژی حاصل از قندهای ساده این دومحصول فراسودمند به کمتر از نصف درمقایسه با گزهای معمولی رسیده است.
گوهریان استفاده از پودر آب پنیر و همچنین پودر نارگیل و ایزومالت را از مزایای منحصر بفرد این محصول طبیعی دانست و افزود: انرژی حاصل از قندهای ساده دراین دو محصول فراسودمند به کمتر از ۳۰ درصد رسیده که برای بهبود دستگاه گوارش، عفونت های روده ای، بیماری های کبدی و تنظیم فشار خون مفید است.
وی تصریح کرد: تاثیر ضد میکروبی، ضد قارچی، ضد سرطانی و تحریک و افزایش سیستم ایمنی مفید از دیگر ویژگی های این محصولات فراسودمند است.
رئیس دانشگاه علمی وکاربردی عتیق اصفهان اظهارداشت: این شرکت تولیدی گز نخستین شرکت تولید کننده ایرانی موفق به دریافت نشان محصول سبز از جامعه مدیریت سبز اروپا است.
/66
گوهریان استفاده از پودر آب پنیر و همچنین پودر نارگیل و ایزومالت را از مزایای منحصر بفرد این محصول طبیعی دانست و افزود: انرژی حاصل از قندهای ساده دراین دو محصول فراسودمند به کمتر از ۳۰ درصد رسیده که برای بهبود دستگاه گوارش، عفونت های روده ای، بیماری های کبدی و تنظیم فشار خون مفید است.
وی تصریح کرد: تاثیر ضد میکروبی، ضد قارچی، ضد سرطانی و تحریک و افزایش سیستم ایمنی مفید از دیگر ویژگی های این محصولات فراسودمند است.
رئیس دانشگاه علمی وکاربردی عتیق اصفهان اظهارداشت: این شرکت تولیدی گز نخستین شرکت تولید کننده ایرانی موفق به دریافت نشان محصول سبز از جامعه مدیریت سبز اروپا است.
/66
نظر شما