راه پله های مارپیچ عالی قاپو مرمت شد

خبرگزاری ایمنا: راه پله های مارپیچ عمارت تاریخی عالی قاپوی اصفهان در یک بازه زمانی 8 ماهه مرمت شد.

 به گزارش ایمنا، مسئول بخش امانی تزئینات وابسته معماری اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: این راه پله ها را مرمت گران بخش امانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مدت ۸ ماه و با هزینه ۲۰۰ میلیون ریال بازسازی کردند.
مجید کاظمی مستند نگاری، زدون گرد و غبار، تثبیت کلی تزئینات، لایه برداری، تثبیت و لایه چسبانی رنگ های پوسته شده را از جمله اقدامات مرمتی بر روی راه پله های عالی قاپو برشمرد.
وی افزود: این راه پله ها بعداز ۳۵سال بازسازی شده است.
شایان ذکر است؛ کاخ عالی‌قاپو در ضلع غربی میدان امام و روبروی مسجد شیخ لطف‌الله واقع شده‌است. ارتفاع آن ۳۶ متر است و ۶ طبقه دارد که با راه‌پله‌های مارپیچ می‌توان به آنها رسید. آنچه موجب شده است عالی قاپو در زمره آثار باشکوه و بسیار نفیس عصر صفوی قرار گیرد، مینیاتورهایی است که کار هنرمند معروف عصر صفوی رضا عباسی است.
این عمارت در دی ماه ۱۳۱۰ به شماره ۱۰۲ در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
کد خبر 127944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.