بهترین توشه برای سفر آخرت رعایت تقوای الهی است

خبرگزاری ایمنا: امام جمعه شهرستان اردستان گفت: بهترین توشه برای سفر آخرت رعایت تقوای الهی است.

 به گزارش خبر نگار ایمنا در بادرودٰ دومین آیین سالگرد ارتحال عالم ربانی و مفسر ارجمند قرآن کریم مرحوم حجت الاسلام حاج شیخ رحمت جعفری امام جمعه موقت شهر بادرود با حضور مسوولین منطقه و شهرستان و نیز با حضور پرشور قشرهای مختلف مردم در گلزار شهدای اریسمان برگزار شد.
حجت الاسلام حسن دهشیری امام جمعه شهرستان اردستان و یار دیرین مرحوم حجت الاسلام جعفری در ابتدای سخنان خود، با بیان این مطلب که بهترین توشه برای سفر آخرت رعایت تقوای الهی می باشد، به وظایف خطیر مؤمنین در قبال اموات و اهل قبور خود اشاره کرد و اظهار داشت: همانگونه که حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) در خطاب گهربار و ارزشمند خویش به اهل قبور، آنها را ساکن و صاحبان دیار وحشت و تنهایی قلمداد می کرد، بر ماست که با اندیشه و تدبیر لازم در احوال آنها و نیز با قرائت ادعیه و سور قرآنی مورد نظر بر اموات خود، بهترین هدیه و سوغات معنوی را برای درگذشتگان خویش به ارمغان بیاوریم. 
وی در ادامه، با اشاره به برخی از ویژگی های ارزنده و والای اخلاقی مرحوم حجت الاسلام جعفری تصریح کرد: تلاش و جدیت در تحصیل علوم حوزوی، قناعت و بی میلی به زخارف دنیوی، تقید ویژه به ادای نماز اول وقت و نیز عدم ترک نماز شب را می توان از جمله خصایص و ویژگی های ارزنده مرحوم حجت الاسلام جعفری قلمداد کرد.
امام جمعه اردستان در بخش دیگری از اظهارات خود، با بیان این مطلب که آن مرحوم علاقه وافر و شدیدی به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) داشتند، خاطر نشان کرد: مرحوم آقای جعفری علاقه وافر و شدیدی به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به خصوص حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) داشته و از همین رو وی در وصیت نامه خویش بر خواندن زیارت عاشورا بر پیکر خود تا فبل از آیین خاکسپاری تأکید داشت که به همین جهت این زیارت معنوی و پرفیض توسط تشییع کنندگان آن عالم ربانی بر پیکر مرحوم حجت الاسلام جعفری قرائت گردید. وی افزود: یکی دیگر از نمونه های عشق و ارادت خالصانه ایشان به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) اصرار و تأکید فراوان آن مبلغ وارسته به گریستن زیاد برای مظلومیت حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) می باشد، تا جایی که چندین بار مرحوم آقای جعفری با استناد به این بخش از اظهارات علامه امینی که بر پیدا کردن جایی خلوت برای گریستن کافی بر مظلومیت حضرت امیرالمؤمنین (ع) اشاره داشت، وی نیز با تأسی و تبعیت از مرام این عالم بزرگوار، بر یافتن مکانی خلوت جهت گریستن زیاد بر مصائب و مظلومیت وارده بر حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) تأکید می کرد.
دهشیری با اشاره به مقام و درجات بالای علمی مرحوم حجت الاسلام جعفری تأکید کرد: بدون شک مراتب و درجات علمی مرحوم آقای جعفری مرهون الطاف و عنایات خاص خداوند متعال بوده است و به همین جهت تألیف چندین کتاب دینی و قرآنی توسط ایشان و نیز همکاری مستمر آن عالم فرزانه در نگارش کتاب تفسیر نور حاج آقای قرائتی را می توان از جمله خدمات علمی آن مرد بزرگ و همچنین از ثمرات ارزشمند آن الطاف ویژه الهی یاد کرد.
همچنین در بخش پایانی این آیین معنوی، جمعیت شرکت کننده به همراه مسوولین حاضر در آیین با حضور در کنار مرقد آن عالم ربانی و نثار فاتحه بر روان پاک مرحوم حجت الاسلام جعفری، یاد و خاطره آن استاد تفسیر و معلم نمونه اخلاق را گرامی داشتند./20
کد خبر 107579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.