منچستریونایتد ۴ - استون ویلا ۴/ کامبک رویایی یونایتدی‌ها مقابل استون ویلا

دیدار دو تیم منچستریونایتد و استون ویلا با تساوی چهار بر چهار به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیم‌های فوتبال منچستریونایتد و استون ویلا در چارچوب دیدار هفته دهم لیگ‌برتر انگلیس امشب _یکشنبه هفدهم آبان_ از ساعت ۲۰ مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند؛ این دیدار در نهایت با تساوی چهار بر چهار به پایان رسید.

این مسابقه که دقیقا چهل سال پس از آغاز دوران سرمربیگری سر الکس فرگوسن در منچستریونایتد برگزار شد، سناریویی مشابه روزهای طلایی شیاطین سرخ را تکرار کرد، یونایتد که با بحران نتایج و خطر سقوط روبه‌رو بود، بازی را کابوس‌وار آغاز کرد و در همان دقایق ابتدایی با گل‌های آلیسون دقیقه یک و نیکلاس جکسون دقیقه چهار از حریف عقب افتاد، این سریع‌ترین دریافت دو گل در تاریخ منچستر در لیگ‌برتر بود.

شیاطین سرخ پیش از پایان نیمه نخست به بازی برگشتند؛ ابتدا برونو فرناندز در دقیقه ۱۶ از روی نقطه پنالتی یکی از گل‌ها را جبران کرد و در دقیقه ۴۴ نیز یوری تیلمانس با ضربه‌ای دقیق بازی را به تساوی کشاند تا نیمه نخست با نتیجه دو بر دو به پایان برسد.

با شروع نیمه دوم، استون‌ویلا دوباره پیش افتاد، خطای دیوگو دالو روی آلیسون یک پنالتی برای میهمان به همراه داشت که جان مک‌گین در دقیقه ۴۸ آن را تبدیل به گل کرد، پنج دقیقه بعد، ارسال مک‌گین و اثرگذاری لنی یورو و نیکلاس جکسون، توپ را مقابل پای لئون گورتزکا قرار داد تا هافبک آلمانی گل چهارم ویلا را به ثمر برساند.

در شرایطی که یونایتد با ضعیف‌ترین خط دفاعی در بین پنج لیگ معتبر اروپایی در آستانه شکستی سنگین قرار داشت، تعویض‌های مایکل کریک روند بازی را تغییر داد، در دقیقه ۹۲، یاشوا زیرکزی روی پاس پاتریک دورگو فاصله را به حداقل رساند، اوج درام در دقیقه ۹۶ رقم خورد؛ جایی که روی ارسال کرنر برونو فرناندز و پیش کشیدن دروازه‌بان یونایتد، پاتریک دورگو با ضربه سری کوبنده گل تساوی را به ثمر رساند تا این دیدار دیوانه‌وار با نتیجه چهار بر چهار خاتمه یابد.

کد مطلب 1018732

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.