به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیمهای فوتبال میلان و جنوا در چارچوب دیدار هفته یازدهم سری آ ایتالیا امشب _یکشنبه هفدهم آبان_ از ساعت 18 مقابل یکدیگر صفآرایی کردند؛ این دیدار در نهایت با پیروزی میلان به پایان رسید.
میلان که در دیدار گذشته خود مقابل فرنتسواروش شکست خورده بود، در شرایطی به ورزشگاه لوئیجی فراریس رفت که چند بازیکن از جمله استراهینیا پاولوویچ، فیکایو توموری، ماتئو گابیا، ساموئل چوکووئزه، روبن لوفتوسچیک و الکسیس سلماکرز را در اختیار نداشت، در مقابل، جنوا با سه پیروزی متوالی به استقبال این مسابقه آمده بود.
بازی با حملات متقابل آغاز شد؛ میلوتین اسماعیچ تیر دروازه میلان را لرزاند و گونسالو راموس نیز دو موقعیت گلزنی را از دست داد، در ادامه، اشتباه خط دفاعی جنوا زمینهساز گل نخست میلان شد، پس از لو رفتن توپ از سوی یوهان واسکز، آدریان رابیو با پاسی زمینی آلفادجو سیسه را در موقعیت گل قرار داد و این مهاجم ۱۹ساله با ضربهای دقیق از فاصله ۱۴متری گلزنی کرد، این هشتمین گل سیسه در فصل جاری بود.
میلان چند دقیقه بعد به گل دوم رسید، گونسالو راموس پاس رو به عقب ضعیف الساندرو مارکاندالی را قطع کرد و توپ را به کریستین پولیشیچ سپرد تا مهاجم آمریکایی با عبور از لئو اوستیگارد، برتری میلان را به دو گل برساند، گل اسماعیچ برای جنوا نیز به دلیل آفساید میلیمتری مردود اعلام شد تا نیمه نخست با نتیجه دو بر صفر به سود میهمان پایان یابد.
در نیمه دوم، تنش کنار زمین بالا گرفت و پس از خطای مارکاندالی روی رابیو، سه عضو کادر فنی میلان از زمین اخراج شدند، جنوا با افزایش فشار سرانجام در دقیقه ۷۵ به گل رسید؛ شوت میکائیل الرتسون پس از برخورد به آردون جاشاری تغییر مسیر داد و وارد دروازه مایک مانیان شد.
میزبان در دقایق پایانی برای رسیدن به گل تساوی تلاش کرد، اما خط دفاعی میلان برتری خود را حفظ کرد و روسونری با کسب سه امتیاز به کار خود پایان داد، میلان با این پیروزی ۲۴ امتیازی شد و با دو امتیاز کمتر از اینتر در رتبه چهارم جدول قرار گرفت.


نظر شما