امیدوارم پایان فصل یک جام به هواداران هدیه کنیم

بازیکن سپاهان گفت: ابتدای فصل هستیم و خداراشکر که چنین نتایجی کسب کرده‌ایم بسیار خوشحال هستیم از این موضوع و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد و آخر فصل یک جام به هواداران هدیه دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی لیموچی امشب _جمعه پانزدهم آبان _ پس از پیروزی سپاهان برابر ملوان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خداراشکر امشب بازی بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و توانستیم همچون بازی گذشته با نتیجه‌ای خوب و تمرکز بالا سه امتیاز بازی را کسب کنیم. جا دارد از تمام هواداران که در این روز بارانی از ما حمایت کردند و چنین جو زیبایی را رقم زدند تشکر کنیم. امیدوارم همین روند را ادامه دهیم و در پایان فصل آن‌ها را خوشحال کنیم.

وی افزود: پیش از هر چیز تلاش می‌کنم که برای تیم خود تاثیرگذار باشم؛ سعی می‌کنم در خدمت سپاهان و مردم اصفهان باشم و اگر لیاقت داشته باشم در خدمت تیم ملی هم خواهم بود. پوشیدن پیراهن تیم ملی یک افتخار است و هر بازیکنی تلاش می‌کند به تیم ملی برسد. امیدوارم لیاقت داشته باشم و به لطف امام رضا به تیم کشورمان دعوت شوم.

بازیکن سپاهان تصریح کرد: تعجب کردم که داور گل من را آفساید اعلام کرد؛ اجازه می‌داد خوشحالی بعد از گل خود را انجام دهم و پس از آن اگر گل مردود بود از طریق VAR آفساید را اعلام می‌کرد. ابتدای فصل هستیم و خداراشکر که چنین نتایجی کسب کرده‌ایم بسیار خوشحال هستیم از این موضوع و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد و آخر فصل یک جام به هواداران هدیه دهیم.

کد مطلب 1018094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.