بارندگی شدید تا روز یکشنبه در قزوین ادامه دارد/ مردم هشدارها را جدی بگیرند

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: طبق هشدارهای هواشناسی بارندگی‌ها در ۳ روز آینده یعنی تا پایان روز یکشنبه هفدهم آبان در سطح کشور و  استان شدید و چشمگیر خواهند بود.

قدرت‌اله مهدیخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از برپایی جلسه اضطراری مقابله با ال‌نینو خبر داد و اظهار کرد: در همین راستا بازدیدهای میدانی از نقاط حادثه خیز در شهرستانهای قزوین، آبیک و بخش کوهین صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: طبق هشدارهای هواشناسی بارندگی‌ها در ۳ روز آینده یعنی تا پایان روز یکشنبه ۱۷ آبان در سطح کشور و استان شدید و چشمگیر خواهند بود.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین با بیان اینکه این موضوع از چند ماه قبل پیش‌بینی شده است، گفت: در همین راستا جلسات متعدد به همراه مانورهای عملیاتی و اقدامات پیشگیرانه در سطح استان انجام شده است.

مهدیخانی افزود: امروزه با وجود امکانات و تجهیزات پیشرفته در حوزه پیش‌بینی‌ و پیش‌آگاهی از رخدادهای جوی غافلگیری در برابر پدیده ال‌نینو معنایی ندارد و دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های خدمات‌رسان مانند شهرداری‌ها و شرکت‌های توزیع نیروی برق، گاز و آب‌وفاضلاب باید در اوج آمادگی باشند.

وی ادامه داد: انتظار ما از مردم به ویژه هم‌استانی‌ها و گردشگران این است که هشدارهای صادره را از مبادی معتبر را دنبال کرده و جدی بگیرند و در طی زمان اعلام شده از نزدیک شدن به بستر، حریم و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و همچنین صعود به ارتفاعات جدا خودداری کنند.

کد مطلب 1018087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.