هر بار که مسیر مذاکره را دنبال کرده‌ایم، با بن‌بست مواجه شده‌ایم

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با بیان اینکه تجربه روابط ایران و آمریکا نشان داده است که مذاکره به‌تنهایی نمی‌تواند به حل اختلافات منجر شود، گفت: هر بار که مسیر مذاکره را دنبال کرده‌ایم، با بن‌بست مواجه شده‌ایم و از این رو، نمی‌توان به تغییر رویکرد آمریکا امیدوار بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری امروز _جمعه پانزدهم آبان_ با اشاره به سنت آزمایش الهی و جایگاه جهاد در آموزه‌های دینی اظهار کرد: یکی از سنت‌های الهی، امتحان و آزمایش بندگان است که جهاد در راه خدا از مهم‌ترین جلوه‌های آن به شمار می‌رود؛ به‌گونه‌ای که ارزش جهاد در راه خدا حتی از آباد کردن مسجد نیز بالاتر دانسته شده است.

وی با بیان اینکه مجاهدان در پیشگاه خداوند از جایگاه والایی برخوردارند، افزود: کسانی که در مسیر جهاد گام برمی‌دارند، به واسطه این جایگاه از رستگاری، فلاح و پاداش عظیم الهی بهره‌مند خواهند شد.

امام جمعه بجنورد با تأکید بر ضرورت رعایت رضای خداوند در تمامی عرصه‌های زندگی، معاملات و فعالیت‌های اجتماعی و مدیریتی گفت: مسئولان و مدیران باید خداوند را معیار تصمیم‌گیری‌های خود قرار دهند و اگر مسائل جناحی و طیفی را بر رضایت الهی مقدم بدانند، مرتکب خطایی بزرگ شده‌اند که در روز قیامت نیز متضرر خواهند شد.

نوری با اشاره به سیره امام علی(ع) به عنوان الگویی برای جامعه اسلامی تصریح کرد: آن حضرت حتی در مواجهه با درخواست برادر خود برای دریافت سهم بیشتری از بیت‌المال، حاضر به تبعیض نشد و برای نشان دادن اهمیت رعایت عدالت، آهن گداخته را به دستان او نزدیک کرد.

وی ادامه داد: قانون، دین، رضایت خداوند و مصالح مردم باید ملاک رفتار و تصمیم‌گیری مسئولان باشد؛ چراکه در روز قیامت، افرادی که به خاطر رضایت آنان مرتکب گناه شده‌ایم، به کمک ما نخواهند آمد و آنچه موجب نجات انسان می‌شود، ایمان و ارتباط با خداوند و پیامبر(ص) است.

امام جمعه بجنورد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز شهادت شهید حسن طهرانی‌مقدم، اظهار کرد: جایگاه این شهید والامقام همچنان در جامعه آن‌گونه که شایسته است شناخته نشده است. بر اساس فرمایش امام شهید، طهرانی‌مقدم فردی دانشمند و برخوردار از اخلاص بود که علاوه بر فرماندهی نظامی، به عنوان پدر موشکی ایران نیز شناخته می‌شود.

نوری با بیان اینکه شهید طهرانی‌مقدم با تکیه بر دانش، تلاش و مجاهدت خود توان دفاعی کشور را تقویت کرد، افزود: اقدامات این شهید دست رهبر جامعه را برای مقابله با دشمنان بازتر کرد. او علاوه بر توانمندی‌های فردی، از مدیریت جمعی برخوردار بود و با تربیت نیروهای متعدد، زمینه تداوم مسیر علمی و دفاعی کشور را فراهم کرد و سرانجام نیز جان خود را در همین راه فدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به محورهای پیام رهبر انقلاب به مناسبت ۱۳ آبان، به سابقه دشمنی آمریکا با ملت ایران پرداخت و گفت: یکی از محورهای اصلی این پیام، تبیین دشمنی دیرینه نظام استکباری و به‌ویژه آمریکا با ایران بود؛ دشمنی‌ای که محدود به دوران پس از انقلاب اسلامی نیست و ریشه‌های آن به دهه‌ها پیش از پیروزی انقلاب بازمی‌گردد.

امام جمعه بجنورد با اشاره به نقش آمریکا در تحولات و مداخلات پیش از انقلاب، افزود: حتی شکل‌گیری دستگاه‌هایی همچون ساواک نیز متأثر از دخالت و نقش‌آفرینی دشمنان خارجی بود و این موضوع نشان می‌دهد که تقابل آمریکا با ملت ایران سابقه‌ای طولانی دارد.

نوری با بیان اینکه تجربه روابط ایران و آمریکا نشان داده است که مذاکره به‌تنهایی نمی‌تواند به حل اختلافات منجر شود، اظهار کرد: هر بار که مسیر مذاکره را دنبال کرده‌ایم، با بن‌بست مواجه شده‌ایم و از این رو، نمی‌توان به تغییر رویکرد آمریکا امیدوار بود.

وی با تأکید بر اینکه آمریکا تنها در برابر اقتدار و قدرت عقب‌نشینی می‌کند، به تشبیه تقابل حضرت موسی(ع) و فرعون اشاره کرد و گفت: همان‌گونه که گفت‌وگوهای حضرت موسی(ع) با فرعون نتوانست او را از مسیر طغیان بازگرداند، در برابر قدرت‌های مستکبر نیز صرف گفت‌وگو نتیجه‌بخش نخواهد بود.

امام جمعه بجنورد در پایان با تأکید بر ضرورت ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: اگر آمریکا حقوق ملت ایران را به رسمیت نشناسد و از پذیرش حقوق قانونی کشور خودداری کند، ملت ایران از موضع اقتدار و قدرت در برابر آن خواهد ایستاد و اجازه نخواهد داد دشمنان به اهداف خود دست پیدا کنند.

کد مطلب 1018015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.