مازندران در مسیر ارتقای معدل و تقویت جایگاه علمی دانش‌آموزان

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به تجلیل از ۱۲ پذیرفته‌شده برتر کنکور سراسری در آمل گفت: برنامه‌های متعددی برای ارتقای عملکرد تحصیلی و معدل دانش‌آموزان پایه دوازدهم استان در دستور کار قرار دارد و امیدواریم سال آینده شاهد موفقیت‌های بیشتری در عرصه کنکور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فریدون کلبادی‌نژاد عصر امروز_چهارشنبه سیزدهم آبان_در مراسم تجلیل از رتبه‌های تک‌رقمی و دورقمی کنکور سراسری شهرستان آمل که با همت خیرین مدرسه‌ساز و مشارکت انجمن اولیای مدرسه پسرانه متوسطه اول طالب آملی برگزار شد، اظهار کرد: این مراسم به همت خیران نیک‌اندیش و با حضور ۱۲ پذیرفته‌شده برتر کنکور سراسری، خانواده‌های آنان و جمعی از فرهنگیان و مدیران برگزار شد تا از تلاش و پشتکار دانش‌آموزانی که در عرصه علمی افتخارآفرینی کردند، قدردانی شود.


وی با بیان اینکه تجلیل از رتبه‌های برتر کنکور نباید تنها به تقدیر از موفقیت‌های کسب‌شده محدود شود، افزود: چنین برنامه‌هایی فرصتی برای انتقال تجربه و ایجاد انگیزه در میان دانش‌آموزان دیگر است تا دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم با آشنایی با مسیر تلاش و موفقیت این نخبگان، با انگیزه بیشتری برای آینده تحصیلی خود برنامه‌ریزی کنند.


مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به برنامه‌های این اداره‌کل برای ارتقای عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان تصریح کرد: برنامه‌های مختلفی برای بهبود معدل دانش‌آموزان پایه دوازدهم استان طراحی شده است و تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت‌های موجود و اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، زمینه ارتقای کیفیت آموزشی را فراهم کنیم.


کلبادی‌نژاد ابراز امیدواری کرد: با استمرار برنامه‌ریزی‌ها و حمایت از استعدادهای برتر، سال آینده شاهد نتایج بهتر و موفقیت‌های بیشتری از سوی دانش‌آموزان مازندران در عرصه‌های علمی کشور باشیم.

مازندران در مسیر ارتقای معدل و تقویت جایگاه علمی دانش‌آموزان


۶۲ دانش‌آموز آملی رتبه زیر ۲ هزار کنکور را کسب کردند


مرتضی عسکری، رئیس اداره آموزش‌وپرورش آمل نیز در این مراسم اظهار کرد: امسال ۶۲ دانش‌آموز آملی موفق به کسب رتبه زیر دو هزار در کنکور سراسری شدند که این دستاورد حاصل تلاش دانش‌آموزان، برنامه‌ریزی همکاران فرهنگی در مدارس و حمایت خانواده‌ها است.


وی با اشاره به ظرفیت علمی و آموزشی شهرستان افزود: موفقیت‌های کسب‌شده در آمل نشان‌دهنده توانمندی دانش‌آموزان و تلاش مجموعه آموزش‌وپرورش است و فرهنگیان در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم برای دستیابی دانش‌آموزان به این نتایج نقش مؤثری داشته‌اند.


رئیس اداره آموزش‌وپرورش آمل همچنین از اجرای یک طرح مدرسه‌سازی با مشارکت خیران خبر داد و گفت: مدرسه‌ای با مشارکت مردم شهرستان آمل و همراهی اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در دست ساخت است که برای احداث آن حدود ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

عسکری با قدردانی از حمایت‌های مجموعه آموزش‌وپرورش استان و پیگیری‌های مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی و پیگیری مستمر مسئولان استانی، انگیزه مدیران مدارس و فرهنگیان را برای ارتقای کیفیت آموزشی افزایش داده است.


به گزارش ایمنا، در پایان این مراسم از رتبه‌های تک‌رقمی و دو رقمی کنکور سراسری امسال شهرستان آمل همراه با خانواده‌هایشان با اهدای جوایز تجلیل به عمل شد.

کد مطلب 1017663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.