کشف و توقیف پوست و اجزای بدن حیوانات وحشی در اردبیل

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان اردبیل از کشف و توقیف پوست و اجزای بدن چند گونه جانوری وحشی در جریان بازرسی از یک واحد صنفی در شهر اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، هاشم میرزانژاد در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر نگهداری و خرید و فروش پوست حیوانات وحشی، مأموران یگان حفاظت محیط زیست استان با بازرسی از یک واحد صنفی در شهر اردبیل، موفق به کشف و ضبط اجزای غیرمجاز بدن گونه‌های حیات وحش شدند.

وی افزود: اقلام کشف‌شده شامل پوست دو رأس خارپشت، یک قطعه لاک لاک‌پشت و پنجه یک بهله پرنده شکاری است که به‌صورت غیرقانونی و با هدف خرید و فروش نگهداری می‌شد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان اردبیل با اشاره به تشکیل پرونده برای متخلفان گفت: پرونده این تخلف به همراه صورت‌جلسه اقلام ضبط‌شده برای پیگیری قانونی و رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است.

میرزانژاد خاطرنشان کرد: این اقدام در خصوص اجرای قوانین و مقررات حفاظت از حیات وحش و مقابله با تجارت غیرقانونی پوست و اجزای بدن گونه‌های جانوری انجام شده است.

کد مطلب 1017494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.