بیست‌ویکمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی، دام و طیور و آبزیان در گیلان افتتاح شد

بیست‌ویکمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی، دام و طیور، آبزیان و صنایع وابسته با حضور ۴۵ واحد تولیدی از ۱۱ استان کشور، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی گیلان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، بیست‌ویکمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی، دام و طیور، آبزیان و صنایع وابسته عصر امروز_سه‌شنبه دوازدهم آبان_ با حضور هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و جمعی از فعالان و دست‌اندرکاران بخش کشاورزی، در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی گیلان واقع در اتوبان رشت ـ تهران افتتاح شد و فعالیت خود را آغاز کرد.

هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، در آیین افتتاح این نمایشگاه با اشاره به دستاوردهای شرکت‌های ایرانی در حوزه کشاورزی اظهار کرد: مایه افتخار است که شرکت‌های داخلی در عرصه‌های مختلف، از جمله بخش کشاورزی، به توانمندی تولید و فناوری دست یافته‌اند و امروز شاهد استفاده از فناوری‌های نوین و حتی هوش مصنوعی در این حوزه هستیم.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی کشور در یک سال و نیم گذشته، با وجود شرایط دشوار و قرار داشتن کشور در وضعیت جنگی، شاهد رشد اقتصادی بوده است، افزود: یکی از عوامل مؤثر در این رشد، بهره‌گیری از تجهیزات و فناوری‌های جدیدی است که در اختیار کشاورزان قرار گرفته و موجب افزایش بهره‌وری در واحد سطح، هم در تولیدات دامی و زراعی و هم در حوزه آبزیان و شیلات شده است.

استاندار گیلان این نمایشگاه را نمونه‌ای از پیشرفت شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های فعال در بخش کشاورزی کشور دانست و با قدردانی از حضور ۴۵ شرکت از ۱۱ استان کشور خاطرنشان کرد: اطمینان دارم در نمایشگاه‌های آینده نیز شاهد دستاوردهای بیشتری خواهیم بود؛ همان‌گونه که دستاوردهای این دوره نسبت به نمایشگاه سال گذشته پیشرفت داشته است.

حق‌شناس با تأکید بر نقش تولید داخلی در تأمین امنیت غذایی کشور تصریح کرد: میزان خوداتکایی کشور در تأمین امنیت غذایی نسبت به ابتدای انقلاب بیش از ۲۰ واحد درصد افزایش پیدا کرده است. این دستاورد در شرایط تحریم، محاصره و جنگ، حاصل تلاش بخش خصوصی و تولیدکنندگان داخلی است که تأمین محصولات کشاورزی مورد نیاز مردم را بر عهده دارند.

وی با تأکید بر اهمیت به‌نژادی، به‌زراعی و استفاده از فناوری‌های نوین در کشاورزی گفت: در حال حاضر میزان برداشت محصولات کشاورزی به‌طور متوسط حدود چهار تن در هر هکتار است و با اصلاح بذر، بهبود روش‌های کشت، استفاده از تجهیزات پیشرفته برداشت و کاهش ضایعات، می‌توان این میزان را افزایش داد.

استاندار گیلان افزود: اگر با استفاده از فناوری‌های جدید، میزان تولید در هر هکتار از چهار تن به هشت تن افزایش یابد، بدون نیاز به افزایش سطح زیر کشت، اقتصادی شدن فعالیت‌های کشاورزی و افزایش درآمد کشاورزان امکان‌پذیر خواهد شد.

بیست‌ویکمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی، دام و طیور، آبزیان و صنایع وابسته با مشارکت ۴۵ واحد تولیدی از ۱۱ استان کشور برگزار شده است. معرفی آخرین دستاوردها و محصولات واحدهای تولیدی، تبادل دانش و اطلاعات در حوزه کشاورزی و صنایع وابسته، ایجاد زمینه تعامل میان تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان و آشنایی با ظرفیت‌های تولیدی استان گیلان از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

در این نمایشگاه، واحدهای تولیدی و صنعتی از استان‌های گیلان، تهران، اصفهان، خراسان رضوی، مازندران، گلستان، اردبیل، همدان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و البرز حضور دارند.

بیست‌ویکمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی، دام و طیور، آبزیان و صنایع وابسته از ۱۲ تا ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۵، هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان و فعالان این حوزه است.

کد مطلب 1017431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.