عملیات محرم جلوه‌ای ماندگار از ایمان، ایثار و مقاومت رزمندگان اسلام است

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت: عملیات محرم جلوه‌ای ماندگار از ایمان، ایثار و مقاومت رزمندگانی است که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز برای آزادسازی سرزمین ایران از پای ننشستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سردار سید صادق حسینی امروز _ سه‌شنبه دوازدهم آبان_ در مراسم گرامیداشت عملیات محرم و مقاومت ۱۸ روزه مردم دهلران و موسیان در شرهانی و افتتاحیه اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی کشور با تأکید بر جایگاه ویژه عملیات محرم در تاریخ دفاع مقدس اظهار کرد: این عملیات جلوه‌ای ماندگار از ایمان، ایثار و مقاومت رزمندگانی است که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز برای آزادسازی سرزمین ایران از پای ننشستند.

وی با اشاره به دستاوردهای این عملیات افزود: پیروزی در عملیات محرم علاوه بر آزادسازی مناطق راهبردی و وارد کردن ضربات سنگین به ارتش بعث عراق، موجب ارتقای توان و تجربه یگان‌های رزم شد و زمینه را برای اجرای عملیات‌های بزرگ‌تر در جبهه‌های مختلف فراهم کرد.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام با بیان اینکه منطقه شرهانی و دهلران در دوران دفاع مقدس شاهد عملیات‌ها و حماسه‌های متعددی بوده است، تصریح کرد: علاوه بر عملیات محرم، بخش‌هایی از منطقه عملیاتی فتح‌المبین و همچنین عملیات والفجر ۶ در این جغرافیا قرار دارد و شمار زیادی از رزمندگان و شهدای والامقام در این سرزمین جان خود را برای دفاع از استقلال، امنیت و تمامیت ارضی کشور تقدیم کردند.

سردار حسینی با یادآوری روزهای نخست تجاوز ارتش بعث عراق به مناطق دهلران و موسیان خاطرنشان کرد: مردم شجاع و مقاوم این مناطق از نخستین روزهای جنگ تحمیلی در برابر تجاوز دشمن ایستادگی کردند و در جریان درگیری‌های روزهای ابتدایی مهر ۱۳۵۹ حماسه‌های بزرگی آفریدند.

عملیات محرم جلوه‌ای ماندگار از ایمان، ایثار و مقاومت رزمندگان اسلام است

وی ادامه داد: شهدای بومی همچون الیاس ملکی و خان‌محمد محمدی از جمله چهره‌های ماندگار مقاومت مردم این منطقه هستند که نام و یادشان در تاریخ دفاع از ایران اسلامی ثبت شده است.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز به‌ویژه شهید حسین فهمیده و شهید عزیزاللهی اظهار کرد: یاد و خاطره ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید کشور، ۳۷۶ دانش‌آموز شهید استان ایلام و همچنین شهدای دانش‌آموز و شهدای والامقام شهرستان دهلران را گرامی می‌داریم؛ نوجوانانی که با وجود سن کم، مسئولیت تاریخی خود را در دفاع از میهن شناختند و با نثار جان خویش، درس بزرگی از شجاعت و فداکاری به نسل‌های آینده دادند.

سردار حسینی خطاب به دانش‌آموزان و زائران راهیان نور تأکید کرد: نسل جوان باید در کنار تقویت بنیه علمی و تحصیلی، به رشد معنوی و شناخت صحیح شرایط جامعه و تحولات پیرامونی نیز توجه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: شهید فهمیده و دیگر شهدای دانش‌آموز ثابت کردند که بزرگی انسان به سن و سال نیست، بلکه به ایمان، بصیرت، شناخت مسئولیت و آمادگی برای دفاع از ارزش‌ها بستگی دارد.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی و پاسداری از آرمان‌های شهدا گفت: ملت ایران با تکیه بر ایمان، همبستگی و روحیه ایثارگری در برابر توطئه‌ها و فشارهای دشمنان ایستادگی خواهد کرد.

وی افزود: ما نیز در امتداد راه شهدا و با عهدی که با آرمان‌های امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی بسته‌ایم، برای دفاع از کشور، امنیت و استقلال ایران از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد و امید است همچون دوران دفاع مقدس با اتحاد ملت و تلاش نیروهای مسلح، شاهد پیروزی و سربلندی ایران اسلامی باشیم.

کد مطلب 1017339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.