این روزها حال تراکتور خوب نیست/ دامن زدن به حواشی کافی است

کارشناس فوتبال کشور گفت: تی‌تی‌ها شرایط ایده‌آلی ندارند؛ نمی‌دانم باید نام این وضعیت را بی‌انگیزگی، کمبود بازیکن یا نداشتن تنوع گذاشت، اما هرچه هست موجب شده است تراکتور در این فصل نتایج قابل قبولی کسب نکند. 

محمد ایرانپوریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره جدال شب گذشته تراکتور و نفتچی ازبکستان اظهار کرد: واقعیت این است که تراکتور در جریان بازی شب گذشته خود با نفتچی ضعف‌های بسیاری داشت؛ این تیم به دلیل مصدومیت با کمبود بازیکن روبه‌روست و نیاز به تقویت دارد. تا زمانی که تی‌تی‌ها تقویت نشوند نتایج این تیم سینوسی خواهد بود. تیم نکونام از لحاظ بدنی ضعیف است و عقب بازی می‌کند. از نظر من بهتر است پرشورها کمی شجاعانه‌تر بازی کنند. بر این باور هستم تراکتور در خط حمله به بازیکنی نیاز دارد که یک به یک را از پیش‌رو بردارد و عملکرد متفاوتی داشته باشد.

وی افزود: تقویم فشرده و شرایط دشوار پروازی موجب خستگی اعضای تیم شده است و همین که آن‌ها شب گذشته توانستند دو مرتبه به جریان مسابقه بازگردند جای خوشحالی دارد و یک نکته مثبت به‌شمار می‌رود. به‌طور کلی تی‌تی‌ها شرایط ایده‌آلی ندارند؛ نمی‌دانم باید نام این وضعیت را بی‌انگیزگی، کمبود بازیکن یا نداشتن تنوع گذاشت، اما هرچه که هست موجب شده تراکتور در این فصل نتایج قابل قبولی کسب نکند.

کارشناس فوتبال کشور تصریح کرد: بدون تردید تفکرات دفاعی نکونام بر کسب چنین نتایجی بی تاثیر نیست، اما در فصل جاری برخی مهره‌های باکیفیت این تیم جدا یا مصدوم شده‌اند. در هر صورت یک تیم به بازیکن هم نیاز دارد و نمی‌توان همه‌چیز را به نوع تفکرات سرمربی نسبت داد. هاشم نژاد، ترابی و پوستونسکی سال گذشته بازیکنان باکیفیتی بودند و جای خالی آن‌ها احساس می‌شود، در سوی مقابل نبود علیرضا بیرانوند نیز تاثیرگذار است. شاگردان نکونام باید تا نیم‌فصل بازی‌ها را کنترل کنند تا به نقل و انتقالات برسند و این تیم تقویت شود. خستگی تیم و تقویم فشرده بازی‌ها نیز روی کسب چنین نتایجی تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: شب گذشته شاهد بازی خوبی از سوی تراکتور نبودیم و تنها نکته مثبت این است که شاگردان نکونام دو مرتبه به جریان بازی برگشتند، البته نباید فراموش کرد که حواشی اطراف تیم نیز تاثیر به‌سزایی بر عملکرد تی‌تی‌ها گذاشته است. به‌هیچ عنوان اخبار خوبی از تراکتور به گوش نمی‌رسد. برخلاف چند سال گذشته که آرامش و هماهنگی میان تمام ارکان باشگاه به چشم می‌خورد در سال جاری کوچک‌ترین مسائلی را که می‌توان با تجربه و مدیریت خوب برطرف کرد برای تراکتور به یک چالش بزرگ تبدیل می‌شوند.

ایرانپوریان خاطرنشان کرد: از نظر من بازیکن باید هنگام تعویض حرفه‌ای عمل کند؛ در هر صورت کادر فنی بر اساس شرایطی که در بازی وجود داشته است تصمیم به تعویض بازیکن گرفته است و باید این موضوع را درک کرد. به اندازه کافی این تیم حواشی دارد و دیگر نباید با اعتراض به تعویض به این حواشی دامن زد. باید آرامش به این تیم بازگردد تا در ادامه تراکتوری‌ها نتایج خوبی کسب کنند.

وی بیان کرد: بر این باور هستم مدافعان تراکتور طی چند هفته گذشته عملکرد خوبی نداشته‌اند و تمام اهالی فوتبال شاهد اشتباهات تاثیرگذار آن‌ها هستند. امیدوارم رفته‌رفته شرایط بهتر شود و تمرکز به بازیکنان این تیم بازگردد. تنها بحث خط دفاعی نیست و ضعف در تمام خطوط تراکتور به چشم می‌آید و دوندگی و انگیزه همیشگی در تی‌تی‌ها وجود ندارد. از نظر من با شرایط فعلی کمی دور از انتظار است که تراکتور همچون دوره قبل در قامت یک مدعی ظاهر شود، چراکه این تیم سرحال نیست و بعید می‌دانم با شرایط کنونی چیزی در این تیم تغییر کند.

به گزارش ایمنا، تیم فوتبال تراکتور شب گذشته در چارچوب رقابت‌های هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا برابر نفتچی ازبکستان قرار گرفت و با نتیجه دو بر دو به کار خود پایان داد. شاگردان نکونام تا این لحظه در آسیا موفق به کسب دو تساوی و دو شکست شده است که برای این تیم آمار قابل قبولی به‌شمار نمی‌رود.

کد مطلب 1017283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.