حرکت کاروان «اهالی بهشت» از ۱۲ تا ۲۵ آبان در سراسر استان اصفهان

فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین(ع) از حرکت ششمین دوره کاروان اهالی بهشت هم‌زمان با ایام فاطمیه خبر داد. کاروان اهالی بهشت حامل پیکرهای مطهر ۱۲ شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس است، از سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ به مدت ۱۴ روز، با حضور در تمامی شهرستان‌های استان اصفهان، میزبان مردم و عاشقان شهدا خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار حسن امینی هرندی از آغاز حرکت ششمین دوره کاروان اهالی بهشت هم‌زمان با ایام فاطمیه خبر داد و اظهار کرد: کاروان اهالی بهشت که حامل پیکرهای مطهر ۱۲ شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس است، از سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ماه به مدت ۱۴ روز، با حضور در تمامی شهرستان‌های استان اصفهان، میزبان مردم و عاشقان شهدا خواهد بود.

وی با اشاره به سابقه شکل‌گیری حرکت کاروانی تشییع شهدای گمنام اظهار کرد: حرکت و تشییع کاروانی پیکر مطهر شهدای گمنام از سال ۱۳۹۴ آغاز شد و در سال ۱۳۹۶ نیز با حضور شهدای گمنام غواص ادامه یافت؛ امسال ششمین سال متوالی حرکت کاروان اهالی بهشت است که با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و فراهم کردن فرصت میزبانی مردم از شهدای گمنام برگزار می‌شود.

فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین (ع) افزود: مراسم بدرقه و آغاز حرکت کاروان، ساعت ۹ صبح روز سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ماه از حرم مطهر حضرت زینب سلام‌الله‌علیها، خواهر امام رضا علیه‌السلام، برگزار خواهد شد و نخستین برنامه استقبال از کاروان در شهرستان‌ها نیز از عصر همان روز در شهرستان فریدن آغاز می‌شود. فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین (ع) تصریح کرد: این حرکت تا ۲۵ آبان‌ماه ادامه خواهد داشت و اختتامیه آن هم‌زمان با سالروز حماسه و ایثار اصفهان، با اجرای ویژه‌برنامه‌ای در شهر اصفهان برگزار می‌شود.

حضور کاروان در تمامی شهرستان‌های استان

سردار امینی با بیان اینکه این کاروان طبق برنامه زمان‌بندی مشخص در سراسر استان حضور پیدا می‌کند، تصریح کرد: تمامی شهرستان‌های استان میزبان کاروان خواهند بود و برای شهرستان خور و بیابانک نیز دو شهید از کاروان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در روزهای گذشته تیم‌های پیشرو کاروان با حضور در شهرستان‌های مختلف و شرکت در جلسات شورای اداری، با حضور فرمانداران، فرماندهان نواحی مقاومت بسیج و مدیران دستگاه‌های اجرایی، جزئیات برنامه‌ها، زمان‌بندی حضور، مکان‌های استقبال و نحوه همکاری و تقسیم وظایف را بررسی و نهایی کرده‌اند تا زمینه برگزاری منظم برنامه‌ها فراهم شود.

برنامه‌های ویژه فرهنگی و تبیینی برای دانش‌آموزان و عموم مردم

فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین (ع) با اشاره به برنامه‌های محتوایی و فرهنگی امسال گفت: امسال برنامه‌های ویژه‌ای برای دانش‌آموزان تدارک دیده شده که در قالب برنامه‌های تبیینی و محتوایی، همراه با نمایش لاشه و تجهیزات هواگردهای ساقط‌شده دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی اجرا خواهد شد.

سردار امینی افزود: برای عموم مردم نیز در مراکز شهرستان‌ها، برنامه‌ای ویژه در قالب روایتگری تصویری و با محوریت نمایش تجهیزات و هواگردهای ساقط‌شده دشمن پیش‌بینی شده است؛ همچنین کاروان در تجمعات شبانه با اجرای برنامه‌های معنوی، مداحی، سرود و برنامه‌های تبیینی با موضوع اقتدار جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، عوامل پیروزی، دشمن‌شناسی و شناخت تاکتیک‌های دشمن حضور خواهد داشت.

وی تأکید کرد: امسال حضور فعال و ویژه‌ای در تجمعات دانش‌آموزی و دانشجویی خواهیم داشت تا نسل جوان نیز بیش از گذشته با مفاهیم ایثار، مقاومت و فرهنگ شهادت آشنا شود.

حرکت کاروان «اهالی بهشت» از ۱۲ تا ۲۵ آبان در سراسر استان اصفهان

حضور ۴۰۰ خادم در طول ۱۴ روز حرکت کاروان

فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین (ع) با اشاره به ظرفیت خادمان کاروان گفت: در مجموع حدود ۴۰۰ نفر در طول حرکت کاروان اهالی بهشت به‌عنوان خادم حضور خواهند داشت و برنامه‌ریزی به‌گونه‌ای انجام شده است که هر خادم به مدت ۲۴ ساعت همراه کاروان باشد و روز بعد، خادمان جدید جایگزین شوند تا زمینه حضور و بهره‌مندی معنوی تعداد بیشتری از علاقه‌مندان به خدمت در این کاروان فراهم شود.

سردار امینی با اشاره به استقبال گسترده از ثبت‌نام خادمان کاروان اهالی بهشت اظهار کرد: امسال برای نخستین بار ثبت‌نام بسیجیان خادم‌الشهدا به‌صورت الکترونیکی انجام شد و مشتاقان خدمت از سراسر استان در این فراخوان شرکت کردند.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه در این ثبت‌نام، حضور پررنگ نسل جوان است؛ به‌طوری‌که بیشترین تعداد خادمان، معادل ۷۸ درصد ثبت‌نام کنندگان، از متولدین دهه ۸۰ هستند.

پیام کاروان؛ تجدید میثاق با شهدا و آمادگی برای دفاع تا پای شهادت

فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین (ع) با اشاره به شرایط امسال و هم‌زمانی حرکت کاروان با ایام فاطمیه گفت: امسال در شرایطی میزبان شهدای گمنام هستیم که مردم عزیز کشورمان نزدیک به ۲۵۰ شب است در خیابان‌ها حضور دارند و با آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبر شهید خود تجدید میثاق می‌کنند؛ در چنین روزهایی، میزبانی از شهدایی که در میان خاکیان گمنام و در عرصه افلاکیان شناخته‌شده‌اند، فرصتی برای زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا و تقویت پیوند نسل‌های مختلف با فرهنگ ایثار و مقاومت است.

سردار امینی پیام اصلی این حرکت را تجدید میثاق مردم با شهدا و امام شهیدشان و اعلام آمادگی برای دفاع از کشور و آرمان‌ها تا پای شهادت دانست و تأکید کرد: کاروان اهالی بهشت در این ۱۴ روز، با حضور در نقاط مختلف استان، عطر حضور شهدای گمنام را در شهرها و روستاهای اصفهان منتشر خواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ شهادت، فرهنگ عزت و ایستادگی است، گفت: پیام این حرکت همان حقیقتی است که در کلام شهدا و ملت ایران جاری است؛ «ملتی که شهادت دارد، اسارت ندارد؛ هیهات من‌الذله.»

کد مطلب 1017059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.