واژگونی خودرو در جاده چالوس یک کشته و ۳ مصدوم به‌جای گذاشت

رئیس فوریت‌های پزشکی استان البرز گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ در محدوده تونل اول جاده چالوس، بامداد دوشنبه یازدهم آبان، به مرگ یک مرد و مصدومیت سه نفر دیگر منجر شد.

احمد مهدوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز اظهار کرد: این حادثه در ساعات بامدادی در محور چالوس رخ داد و در پی واژگونی خودرو، یک نفر از سرنشینان جان باخت و سه نفر دیگر مصدوم شدند.

وی با اشاره به اعزام نیروهای امدادی به محل حادثه افزود: پس از اعلام وقوع واژگونی، تیم‌های عملیاتی اورژانس ۱۱۵ در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حاضر شدند و رسیدگی به وضعیت مصدومان را آغاز کردند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی البرز ادامه داد: سه مصدوم حادثه پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی، برای ادامه روند درمان به بیمارستان شهید مدنی انتقال پیدا کردند و پیکر فرد جان‌باخته نیز برای انجام مراحل قانونی به عوامل انتظامی تحویل داده شد.

مهدوی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت رعایت احتیاط در رانندگی‌های شبانه و بامدادی از رانندگان خواست پیش از سفرهای جاده‌ای استراحت کافی داشته باشند و از رانندگی هنگام خستگی و خواب‌آلودگی پرهیز کنند.

وی توجه به سرعت مطمئنه، رعایت هشدارهای ترافیکی و احتیاط هنگام عبور از تونل‌ها و مسیرهای کوهستانی را از مهم‌ترین الزامات پیشگیری از حوادث جاده‌ای عنوان کرد.

کد مطلب 1016989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.