تأمین زیرساخت‌های ۴۷ هکتار از منطقه آزاد اردبیل تا ۲ هفته آینده

استاندار اردبیل از برنامه‌ریزی برای تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز ۴۷ هکتار از اراضی منطقه آزاد اردبیل ـ بیله‌سوار طی دو هفته آینده خبر داد و گفت: طرح تفصیلی این منطقه نیز حداکثر تا دو ماه آینده نهایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، مسعود امامی یگانه امروز _ یکشنبه دهم آبان_ در نشست بررسی آخرین وضعیت منطقه آزاد اردبیل ـ بیله‌سوار اظهار کرد: طرح جامع منطقه آزاد در دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد به تصویب رسیده و اکنون نهایی‌سازی طرح تفصیلی به‌عنوان یکی از مراحل مهم توسعه و استقرار فعالیت‌ها در این منطقه دنبال می‌شود.

وی افزود: در این نشست، وضعیت تأمین زیرساخت‌های اساسی شامل آب، برق، گاز و مخابرات با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط بررسی شد و مقرر شده است زیرساخت‌های مورد نیاز ۴۷ هکتار از اراضی منطقه طی دو هفته آینده تأمین شود.

استاندار اردبیل با اشاره به برنامه‌ریزی برای توسعه امکانات و خدمات منطقه آزاد گفت: زمین مورد نیاز برای احداث انبار ترخیص کالا، بخش اداری، نمایندگی اتاق بازرگانی استان و سایر واحدهای خدماتی تأمین شده و عملیات اجرایی این طرح‌ها در روزهای آینده آغاز می‌شود.

امامی یگانه سهمیه کالاهای تجاری استان را ۳۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: با محوریت منطقه آزاد استان و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، تعیین تکلیف این سهمیه تا پایان سال در دستور کار قرار گرفته است.

وی درباره واردات و پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد نیز بیان کرد: سازوکارهای اجرایی این حوزه تا حدود زیادی نهایی شده و شرکت‌های واجد صلاحیت و دارای مجوزهای قانونی فعالیت خود را در زمینه واردات کالا آغاز کرده‌اند.

استاندار اردبیل با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای برنامه‌های منطقه آزاد تصریح کرد: فرایند پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد نیز باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیاتی شود

کد مطلب 1016766

برچسب‌ها