قبولی ارشد و دکتری ۱۴۰۵ با تأخیر در فارغ‌التحصیلی نمی‌سوزد

پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۵ که به‌دلیل شرایط جنگی نتوانسته‌اند تا پایان مهر از مقطع قبلی فارغ‌التحصیل شوند، با موافقت دانشگاه فرصت دارند تا بهمن‌ مدرک خود را دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پذیرفته‌شدن در مقطع بالاتر برای برخی دانشجویان به معنای آغاز بی‌دردسر تحصیل نیست، چراکه شرایط خاص نیم‌سال دوم سال تحصیلی گذشته و تأخیر در فراغت از تحصیل، آغاز دوره جدید را برای پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۵ با ابهام روبه‌رو کرده است، اما وزارت علوم اکنون برای جلوگیری از بلاتکلیفی این گروه، تسهیلات تازه‌ای در نظر گرفته است.

پیش از این نیز وزارت علوم برای جبران اختلالات آموزشی ناشی از جنگ رمضان، مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری را تا سی‌ام مهر تمدید کرده بود؛ تسهیلاتی که حالا با ابلاغیه جدید معاونت آموزشی، برای پذیرفته‌شدگان مقاطع بالاتر نیز ادامه پیدا کرده است.

بر اساس ابلاغ معاون آموزشی وزیر علوم ابوالفضل واحدی، پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ که تا سی‌ام مهر امکان دانش‌آموختگی ندارند، با موافقت دانشگاه می‌توانند تحصیل خود را از نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ آغاز کنند، البته شرط استفاده از این فرصت، فارغ‌التحصیلی حداکثر تا پایان بهمن‌ ۱۴۰۵ است.

در این ابلاغیه تأکید شده است: هماهنگی‌های لازم با سازمان سنجش انجام شده و ثبت‌نام قطعی این پذیرفته‌شدگان تنها پس از دریافت مدرک مقطع قبلی امکان‌پذیر است، همچنین مسئولیت رعایت ضوابط نظام وظیفه دانشجویان مرد بر عهده دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خواهد بود.

کد مطلب 1016738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.