مسیر ارتقای استادان علوم اجتماعی، انسانی و هنر از مهندسی و کشاورزی جدا شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تفکیک مسیر ارتقای اعضای هیئت علمی در رشته‌های علوم اجتماعی، انسانی و هنر از رشته‌های مهندسی و کشاورزی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف نزدیک‌تر شدن فرایند ارتقا به عدالت انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین سیمایی در پیامی تصویری، در پاسخ به پرسشی درباره انتقادها از مقاله‌محور بودن معیارهای ارتقای اعضای هیئت علمی اظهار کرد: این انتقاد که معیار ارتقای اساتید تا این اندازه مقاله‌محور نباشد، ایراد درستی است و به همین دلیل نیز این معیارها را اصلاح کردیم.

وی افزود: در نسخه جدیدی که برای شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کردیم، نوآوری، فناوری، حل مسئله و مسئولیت اجتماعی به‌عنوان مکمل مقاله در نظر گرفته شده است.

وزیر علوم ادامه داد: برای مثال، اگر استادی یک گزارش سیاسی تهیه کند یا حتی مقاله‌ای مروری درباره گزارشی از اقتصاد ایران بنویسد، این فعالیت نیز می‌تواند امتیاز خوبی برای ارتقا داشته باشد و جایگزین مقاله صرف شود، بنابراین دیگر تنها مقاله پژوهشی منتشرشده در نشریات نمایه‌شده در پایگاه آی‌اس‌آی (ISI) که به‌تنهایی به حل مسئله منجر نمی‌شود، ملاک ارزیابی نخواهد بود.

سیمایی با اشاره به تنوع‌بخشی به مسیرهای ارتقای اعضای هیئت علمی گفت: مسیرهای ارتقا را نیز متنوع کرده‌ایم، به‌گونه‌ای که ارتقا می‌تواند آموزش‌محور، پژوهش‌محور یا ترکیبی از آموزش و پژوهش باشد.

وی خاطرنشان کرد: مسیر ارتقای اعضای هیئت علمی در رشته‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر را از مسیر ارتقا در رشته‌های علوم مهندسی و کشاورزی جدا کرده‌ایم تا این فرایند به عدالت نزدیک‌تر شود.

کد مطلب 1016711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.