به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیمهای فوتبال منچسترسیتی و برایتون در چارچوب دیدار هفته نهم لیگبرتر انگلیس امشب _شنبه نهم آبان_ از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه اتحاد مقابل یکدیگر صفآرایی کردند؛ این دیدار در نهایت با پیروزی برایتون به پایان رسید.
شاگردان فابیان هورتسلر در برایتون که کمتر از ۷۲ ساعت پیش در جام اتحادیه مغلوب همین حریف شده بودند، امروز با یک نمایش دفاعی جانانه و بینقص در استادیوم، انتقامی شیرین از منچسترسیتی گرفتند تا اختلاف خود را با صدر جدول به دو امتیاز کاهش دهند.
در این دیدار، انزو مارسکا تیمش را با ۱۰ تغییر نسبت به بازی جام اتحادیه روانه میدان کرد، اما اشتباه مرگبار ماتئوس نونز در دقیقه ۱۱ کار دست سیتی داد، دفع ناقص این بازیکن، توپ را جلوی پای یاسین عیاری، هافبک سوئدی برایتون انداخت تا او با جاگیری هوشمندانه، دروازه خالی را باز کند و گل سه امتیازی مرغهای دریایی را به ثمر برساند؛ بازیکنی که چند روز پیش با از دست دادن پنالتی در جام اتحادیه مقصر ناکامی تیمش بود.
پس از این گل، حملات همهجانبه اما بیدقت میزبان آغاز شد، ارلینگ هالند در این مسابقه فروغ همیشگی را نداشت و فرصتسوزیهای مهاجمان سیتی از جمله الیوت اندرسون و ضربه سر عجیب ایلیمان اندیایه، مارسکا را در کنار زمین کلافه کرده بود، در سوی مقابل، بارت فربروخن، سنگربان هلندی برایتون، با واکنشهای استثنایی خود مقابل شوتهای بازیکنان سیتی مانع از باز شدن دروازهاش شد تا برایتون با این پیروزی ارزشمند، خود را به فاصله دو امتیازی صدر جدول برساند.

نظر شما