۱۷۱۰ شهید دانش‌آموز مازندران، ستاره‌های ماندگار مکتب مقاومت هستند

فرمانده سپاه کربلا مازندران با گرامیداشت هفته بسیج دانش‌آموزی، ۱۷۱۰ شهید دانش‌آموز استان را نماد ایستادگی و بصیرت نسل نوجوان دانست و گفت: امروز بزرگ‌ترین خونخواهی شهدا، جهاد علمی و تلاش برای رساندن ایران اسلامی به قله‌های دانش و فناوری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از روابط‌عمومی سپاه کربلا، سردار سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا موحد در پیامی به مناسبت هفته بسیج دانش‌آموزی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز، اظهار کرد: هفته بسیج دانش‌آموزی یادآور نسلی است که درس عشق و ایثار را در مکتب سیدالشهدا (ع) و میدان‌های نبرد آموخت و شهید حسین فهمیده با اراده و بصیرت خود ثابت کرد که سن و سال ملاک بزرگی و مجاهدت نیست.

وی با اشاره به جایگاه شهدای دانش‌آموز مازندران در تاریخ انقلاب اسلامی افزود: دیار علویان در مسیر استکبارستیزی همواره پیشگام بوده و نام یک‌هزار و ۷۱۰ شهید دانش‌آموز را در کارنامه پرافتخار خود ثبت کرده است؛ شهدایی که با نثار خون پاک خود در دوران دفاع مقدس، الفبای ایستادگی را معنا بخشیدند و امروز روح حماسی آنان در نسل جدید این سرزمین جریان دارد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به شرایط جنگ شناختی و ترکیبی علیه ایران اسلامی تصریح کرد: امروز کشور در میانه جنگ همه‌جانبه شناختی، ترکیبی و وجودی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد و دشمن با ترور، جنایت و جنگ روانی و رسانه‌ای تلاش می‌کند اراده ملت ایران و نسل جوان را تضعیف کند.

موحد به جنایت مدرسه میناب و به شهادت رساندن دانش‌آموزان بی‌گناه اشاره و خاطرنشان کرد: دشمن تصور می‌کرد با اقدامات تروریستی و فشارهای رسانه‌ای می‌تواند اراده ملت ایران را درهم بشکند، اما حضور پرشور مردم و به‌ویژه دانش‌آموزان در تجمعات و میدان‌های دفاع از استقلال کشور طی هشت ماه گذشته، معادلات جنگ شناختی دشمن را برهم زد.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان ایرانی با حضور خستگی‌ناپذیر در میدان‌های دفاع از استقلال میهن و سردادن فریاد خونخواهی امام شهید، نشان دادند که پرچم استکبارستیزی بر زمین نخواهد ماند و از هر قطره خون شهدا، هزاران فهمیده دیگر در این سرزمین پرورش خواهد یافت.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با تأکید بر ضرورت توجه دانش‌آموزان به علم‌آموزی و پیشرفت علمی بیان کرد: در کنار حضور میدانی و حماسی، نباید از مطالبه و انتظار امام شهید و امام مجاهد در زمینه رشد علمی و فتح قله‌های دانش غافل شد؛ چراکه نخستین انتظار از نوجوانان و دانش‌آموزان، درس خواندن، پژوهش و تلاش مستمر برای رساندن ایران اسلامی به مرزهای دانش جهانی است.

موحد با بیان اینکه جهاد علمی یکی از مهم‌ترین راهبردهای مقابله با دشمنان است، گفت: امروز بزرگ‌ترین خونخواهی و انتقام راهبردی از آمریکا و رژیم صهیونیستی، تبدیل هر کلاس درس به سنگر تولید علم و قدرت است تا دشمن نتواند با تحریم و فشار، مانع پیشرفت تمدنی ایران اسلامی شود.

وی شعار محوری امسال هفته بسیج دانش‌آموزی با عنوان «می‌فهمیم، می‌سازیم، می‌ایستیم» را منشور عملیاتی دانش‌آموزان بسیجی در شرایط کنونی دانست و اظهار کرد: «می‌فهمیم» به معنای شناخت فتنه‌ها و نقشه‌های دشمن با تکیه بر بصیرت و آگاهی، «می‌سازیم» به معنای تلاش مضاعف در عرصه علم و فناوری و ساخت ایرانی مقتدر و مستقل و «می‌ایستیم» به معنای پایبندی به انقلاب و میهن با تأسی از شهدای دانش‌آموز است.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به حضور دانش‌آموزان در تجمعات شبانه و میدان‌های دفاع از استقلال کشور طی هشت ماه گذشته، تأکید کرد: نسل نوجوان ایران با تأسی از یک‌هزار و ۷۱۰ شهید دانش‌آموز مازندران، مسیر ایستادگی و مقاومت را ادامه می‌دهد.

موحد با گرامیداشت هفته بسیج دانش‌آموزی و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، یاد و خاطره ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز کشور و یک‌هزار و ۷۱۰ شهید دانش‌آموز مازندران را گرامی داشت و این مناسبت را به دانش‌آموزان بسیجی، فرهنگیان و خانواده‌های معظم شهدا تبریک گفت.

کد مطلب 1016322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.