استراتژیست ارشد پنتاگون اخراج شد

وزیر جنگ آمریکا در بحبوحه تهدیدها علیه ایران، برنامه‌ریز نظامی ارشد پنتاگون را از سمت خود برکنار کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، منابع مطلع بامداد _پنجشنبه هفتم آبان_ از اخراج استراتژیست ارشد وزارت جنگ آمریکا خبر دادند.

نشریه «آتلانتیک» به نقل از مقام‌های بی‌نام نوشت: «پیت هگزث» وزیر جنگ آمریکا در بحبوحه تهدیدها علیه ایران، سپهبد «برت سیلویا» مدیر برنامه‌ریزی راهبردی برای ستاد مشترک ارتش این کشور را از سمت خود برکنار کرد.

این منابع با بیان اینکه هیچ توضیحی برای اخراج سیلویا ارائه نشده، گفتند: «این در زمان بسیار نامناسبی اتفاق می‌افتد، با توجه به اینکه ترامپ ممکن است در حال برنامه‌ریزی برای از سرگیری جنگ علیه ایران باشد.»

به گفته این افراد، سیلویا هیچ دلیل رسمی برای برکناری خود دریافت نکرده و مشخصات او نیز فوری از وبگاه پنتاگون حذف شده است. در این گزارش آمده است که جانشین وی هنوز منصوب نشده است.

آتلانتیک افزود: سیلویا دومین مقام ارشد برنامه‌ریزی راهبردی است که سال جاری از سمت خود اخراج می‌شود و حداقل بیست‌وششمین ژنرال یا دریاسالاری است که از زمان تصدی ریاست پنتاگون توسط هگزث، برکنار شده است.

کد مطلب 1015996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.