قزوین، پایتخت میزبانی دوچرخه‌سواری کشور/ از ۳۰ مدال ملی تا کلنگ‌زنی پیست بی‌ام‌ایکس الوند

رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان قزوین از میزبانی گسترده مسابقات کشوری، کسب بیش از ۳۰ مدال در رقابت‌های ملی و آسیایی، توسعه زیرساخت‌ها از جمله پیست بی‌ام‌ایکس الوند و ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در شهر قزوین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، احمد خورگامی امروز _سه‌شنبه پنجم آبان_ در مجمع سالانه هیئت دوچرخه‌سواری استان که با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد، با اشاره به فعالیت سه لیگ کوهستان، کلاس و جوانان اظهار کرد: برای نخستین بار تیم‌های ورزشی در این لیگ‌ها شرکت کردند و حدود ۱۰ ورزشکار از استان در تیم ملی در رده‌های مختلف حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه رقابت‌های آسیایی بحرین نیز ورزشکاران خوبی در تیم ملی داشتیم و بیش از ۳۰ مدال کسب شد که بیشترین مدال‌ها در حوزه پیست و کوهستان بود.

قزوین، پایتخت میزبانی دوچرخه‌سواری کشور/ از ۳۰ مدال ملی تا کلنگ‌زنی پیست بی‌ام‌ایکس الوند

رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان قزوین با اشاره به برگزاری منظم جلسات هیئت‌رئیسه و نشست‌های خبری در سال گذشته گفت: در حوزه میزبانی، استان قزوین سال پرکاری داشت؛ میزبانی مسابقات قهرمانی کشور نوجوانان پسر و دختر و جوانان دختر و انتخاب تیم ملی در اردیبهشت، میزبانی مسابقات قهرمانی کشور جوانان، امید و بزرگسالان پسر و دختر در مرداد، مرحله نخست لیگ کراس‌کانتری در پیست پاراژین، دو جایزه بزرگ پسران و دختران در کوهستان، مرحله پایانی لیگ برتر و مرحله دوم لیگ جوانان جاده از جمله این میزبانی‌ها بود.

خورگامی با تأکید بر اولویت‌گذاری برگزاری مسابقات استانی و شهرستانی در سال جاری تصریح کرد: در حوزه فرهنگ‌سازی و همگانی کردن دوچرخه‌سواری، از گروه‌های مختلف دوچرخه‌سواری حمایت کردیم و همایش‌های عمومی متعددی در شهر قزوین و شهرستان‌ها برگزار شد. خورگامی از رسولی، رئیس شهرستان آبی به‌عنوان یکی از شهرستان‌های فعال در این حوزه قدردانی کرد و از اختصاص دوچرخه رایگان به مردم در سال گذشته و اعزام کاروان دوچرخه‌سواری به مرقد مطهر امام خمینی (ره) خبر داد.

قزوین، پایتخت میزبانی دوچرخه‌سواری کشور/ از ۳۰ مدال ملی تا کلنگ‌زنی پیست بی‌ام‌ایکس الوند

وی از راه‌اندازی ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در چند نقطه شهر قزوین و استان خبر داد و گفت: با همکاری شهرداری، ایستگاه‌های دوچرخه در بوستان‌ها و نقاط مختلف شهر ایجاد شده است. وی همچنین از تخصیص زمین برای احداث پیست بی‌ام‌ایکس در الوند خبر داد و اظهار داشت: شهرداری قرار است امسال متمم بودجه ساخت این پیست را تأمین کند و کمیته بی‌ام‌ایکس نیز فعال شده است.

رئیس هیئت دوچرخه‌سواری قزوین افزود: با توافق با شهرداری، در بوستان‌هایی که سازمان طراحی می‌کند، رینگ دوچرخه پیش‌بینی شده و مسیرهای دوچرخه‌سواری در حال توسعه است. در حوزه انتصابات نیز دو عضو جدید به هیئت رئیسه اضافه شدند و کمک‌های نقدی از طریق اسپانسری به مبلغ ۲۸۰ میلیون تومان دریافت شد.

قزوین، پایتخت میزبانی دوچرخه‌سواری کشور/ از ۳۰ مدال ملی تا کلنگ‌زنی پیست بی‌ام‌ایکس الوند

خورگامی با اشاره به توقف برخی پروژه‌ها به دلیل حوادث دی ماه و جنگ، ابراز امیدواری کرد: با همکاری شهرداری‌ها و فدراسیون، میزبانی مسابقات کشوری و توسعه پیست‌های دائمی در سال جاری محقق شود.

وی با اشاره به نوسازی تجهیزات هیئت بیان کرد: در حوزه فروش اموال فرسوده، دو دستگاه خودرو با قیمت کارشناسی ۳۲۰ میلیون تومان به مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان و دو دستگاه موتورسیکلت به مجموع ۱۲۰ میلیون تومان فروخته شد که در مجموع ۴۷۰ میلیون تومان عایدی داشت.

قزوین، پایتخت میزبانی دوچرخه‌سواری کشور/ از ۳۰ مدال ملی تا کلنگ‌زنی پیست بی‌ام‌ایکس الوند

رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان افزود: از این محل یک خودروی سمند برای هیئت خریداری شد که بخشی از هزینه آن از محل فروش ضایعات و بخشی دیگر از منابع داخلی تأمین شد. خورگامی خرید این خودرو را نیاز اساسی دستگاه دانست و گفت: مجوزهای لازم برای آن گرفته شده است.

خورگامی به برنامه‌های سال آینده نیز اشاره کرد و تصریح کرد: برگزاری جلسات، اعزام به مسابقات ابلاغی فدراسیون، یک میزبانی ملی و یک میزبانی لیگ جاده جوانان در برنامه پیش‌بینی شده است.

قزوین، پایتخت میزبانی دوچرخه‌سواری کشور/ از ۳۰ مدال ملی تا کلنگ‌زنی پیست بی‌ام‌ایکس الوند

وی با تأکید بر توجه ویژه به فرهنگ‌سازی و همگانی کردن دوچرخه‌سواری گفت: چندین همایش عمومی برگزار شده و دفتری برای هیئت اجاره شده که جلسات در آنجا برگزار می‌شود.

خورگامی از برگزاری سه دوره آموزشی برای نخستین بار در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: پیش‌تر چنین دوره‌هایی وجود نداشت و این دوره‌ها با هدف پاک‌سازی و آماده‌سازی جوانان جاده برای آینده مسابقات برگزار شده است.

رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان قزوین از بازنگری در رؤسای شهرستان‌ها در برنامه‌های سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: دکتر باقری به‌عنوان رئیس جدید شهرستان جایگزین شده است.

خورگامی با قدردانی از کمک ۱۰۰ میلیون تومانی فدراسیون اظهار داشت: درآمد حاصل از دوره‌های آموزشی ۳۰۰ میلیون تومان و فروش تجهیزات فرسوده ۴۷۰ میلیون تومان محقق شده است.

کد مطلب 1015576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.