خیرین، معماران اصلی مسیر آینده‌سازی کشور

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه کاشان بیشترین خیرین مدرسه ساز را دارد گفت: خیرین، معماران اصلی مسیر آینده‌سازی کشور هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، محمدرضا نظریان، شامگاه _پنج‌شنبه سی مهر_ در آئین افتتاح مدرسه خیر ساز «پدر» با تقدیر ویژه از نقش‌آفرینی خیرین نیک‌اندیش، اندیشه خیرخواهانه آنان را سرمایه‌ای بی‌بدیل برای توسعه و آینده‌سازی کشور دانست.

وی با اشاره به مطالب ارزشمند ارائه‌شده در کلیپی، اظهار کرد: آنچه در این تصاویر به نمایش درآمد، تجسمی دقیق از دغدغه‌ها و آرمان‌های حوزه آموزش و پرورش بود که با نگاهی عمیق و زیبا روایت شد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان با تجلیل از فعالان این عرصه افزود: خیرین با نگاه و اندیشه زیبای خود، بهترین مسیر را برای آینده‌سازی کشور انتخاب کرده‌اند و من به نوبه خود، دست این عزیزان را می‌بوسم.

کاشان همچنان ۹۶ مدرسه فرسوده و تخریبی دارد

محمدرضا حکیمیان رئیس اداره آموزش و پرورش کاشان نیز در این آئین اظهار کرد: مدرسه خیرساز پدر با همت خیرین نیک اندیش مهندس سید محسن عزیزی و سرکار خانم مریم گلریز به یاد و نام پدران آسمانی زنده یادان سید جواد عزیزی و علی اکبر گلریز در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ مترمربع و با زیربنای ۱۰۰۰ مترمربع احداث شده است.

وی افزود: این واحد آموزشی شامل ۲ طبقه و ۶ کلاس، ۱۲ باب اتاق اداری، مشاوره و بهداشت، کتابخانه و سمعی بصری،آزمایشگاه، سالن اجتماعات، نماز خانه و سرایداری مستقل است که به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس اداره آموزش و پرورش کاشان گفت: ۷۳ درصد از مدارس کاشان خیر ساز است و همچنان ۹۶ مدرسه تخریبی و فرسوده در کاشان وجود دارد.

به گزارش ایمنا؛ آیین افتتاح مدرسه ۶ کلاسه پدر با حضور «مصطفی معینی » نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی؛«محمدرضا نظریان» مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان؛ «علیرضا عابدی» معاونت تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان؛ «ناصر فتحی» مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان؛ «محمدرضا حکیمیان» معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشان؛ معاونین اداره آموزش و پرورش شهرستان و سایر مسئولین شهری و محلی برگزار شد.

کد مطلب 1014514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.