افزایش ۱۱۶ درصدی پرداخت کرایه اتوبوس با QR «اصفهان من»؛ ثبت ۱۳ هزار سفر روزانه

استفاده از کد QR اپلیکیشن «اصفهان من» برای پرداخت کرایه اتوبوس طی مهر با رشد ۱۱۶ درصدی نسبت به ماه‌های تابستان همراه شد و تعداد سفرهای روزانه ثبت‌شده با این روش به حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار سفر رسید؛ روندی که از استقبال شهروندان از پرداخت هوشمند و کاهش وابستگی به کارت فیزیکی حکایت دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پرداخت کرایه اتوبوس در اصفهان، با استفاده از کد QR اپلیکیشن «اصفهان من»، ساده‌تر از گذشته شده است؛ شهروندان می‌توانند بدون نیاز به کارت فیزیکی، با تلفن همراه خود کد QR را اسکن و کرایه سفر را پرداخت کنند.

آمار استفاده از این روش در مهر، از افزایش قابل‌توجه استقبال شهروندان حکایت دارد، به‌طوری‌که تعداد سفرهای روزانه ثبت‌شده با پرداخت QR که در تابستان حدود پنج تا شش هزار سفر بود، در مهر به حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار سفر رسید و رشدی نزدیک به ۱۱۶ درصد را تجربه کرد.

این شیوه پرداخت، علاوه بر آسان‌تر کردن فرایند استفاده از ناوگان اتوبوسرانی، گامی در مسیر توسعه خدمات هوشمند شهری و حرکت به سمت کاهش نیاز به ابزارهای فیزیکی در سفرهای درون‌شهری است.

برای استفاده از این قابلیت، کافی است شهروندان اپلیکیشن «اصفهان من» را باز کنند، از بخش مربوط به پرداخت کرایه اتوبوس وارد شوند و با اسکن کد QR، هزینه سفر خود را پرداخت کنند.

گاهی فاصله امروز تا آینده هوشمند شهر، فقط به اندازه یک اسکن است؛ تغییری کوچک در شیوه پرداخت که می‌تواند تجربه سفرهای روزمره شهروندان را ساده‌تر و سریع‌تر کند.

کد مطلب 1013415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.